Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Cinci jocuri al căror final este total necunoscut. Video cu ultimul nivel posibil

Oricine începe un joc dorește să-l câștige, să ajungă la ultimul nivel și să afle finalul uimitor al provocării din lumea virtuală. De-a lungul timpului, din diferite motive, pe piață au ieșit jocuri fără final. Iată care este ultimul nivel la care au ajuns cei mai buni jucători.

Cinci jocuri fără final

Iată care sunt cele mai cunoscute joucuri fără final și la ce nivel au putut să ajungă cei mai buni jucători. Sigur ai jucat și tu măcar un joc din acest top cinci. Jocul cu numărul cinci este un adevărat mister.

1. Duck Hunt

Este un joc apărut pe piața din Europa pe 15 august 1987. Dacă ai prins anii 90 sigur ai jucat acest joc în care trebuia să împuști rațe. Înițial nu a fost un joc apreciat, dar cu timpul a creat o adevărată isterie. Pentru a putea juca acest joc era nevoie să deții un SEN Zapper și un monitor CRT TV.

Dacă vă întrebați cum se poate încheia un joc în care tot ce faci este să împuști rațe, ei bine acest joc nu are final. Atunci când treci de nivelul 99 toate rațele încep să zboare cu o viteză amețitoare, fără a mai avea posibilitatea să le împuști.

2. Flappy Bird

Acest joc a apărut pe 24 mai 2013 și a creat o adevărată isterie. A fost dat jos de pe AppStore-ul Apple, și de pe magazinul Google Play, pe 8 februarie 2014, acțiune care a generat o supărare uriașă pentru fanii jocului. Toată lumea se juca Flappy Bird, toată lumea voia să ajungă la cel mai mare nivel. Tinerii se filmau și se lăudau cu nivelul la care ajungeau. Dar ei s-au întrebat mereu care este finalul acestui joc extrem de enervant.

Iată video care demostrează că nimeni nu poate trece de nivelul 999.

3. Pac-Man

Celebrul joc Pac-Man, în care trebuia să ajuți un disc galben să traverseze labirintul și să mănânce toate biluțele fără să fie prins de fantome, a fost lansat în 1980. Chiar dacă jocul are 256 de stagii, ultimul nivel nu poate fi terminat din cauza unei probleme apărute la crearea jocului.

4. Contra

Acesta este un faimos joc lansat în 1987, joc în care trebuie să te lupți cu adversarii tăi cu ajutorul unei arme. Scopul tău este să lupți împotriva unei organizații teroriste. Dacă te așteptai la un final spectaculos, pe măsura misiunii, să știi că vei fi dezamăgit. Iată care este finalul

5. T-Rex Run

Cu acest joc s-a întâlnit oricine a rămas măcar o singură dată fără internet. Dacă intri pe Google Chrome și nu ai internet o să îți apară acest joculeț pentru a face timpul să treacă mai reped așteptând conexiunea. Dinozaurul a apărut pentru prima dată în 2014 și de atunci sare peste diferite obstacole. Dar care este finalul? Autorul acestui joc spune că pentru a termina T-Rex Run trebuie să joci aproximativ 17 milioane de ani.

Recomandari