Antena Căutare

”Avea mâinile cât o monedă și era mai mică decât un pachet de șervețele!”. Cum arată acum cel mai mic bebeluș născut prematur în Marea Britanie, în ultimii 15 ani

O fetiță a venit pe lume la doar 24 de săptămâni, când cântărea doar 24 de ani. Cu mâinile mici cât o monedă, Isabella Evans era mai mică decât un pachet de șervețele pentru bebeluși, însă s-a agățat de viață și a reușit să supraviețuiască. 

”Avea mâinile cât o monedă și era mai mică decât un pachet de șervețele!”. Cum arată acum cel mai mic bebeluș născut prematur în Marea Britanie, în ultimii 15 ani Galerie
Cel mai mic bebeluș născut prematur în Marea Britanie, în ultimii 15 ani, și părinții | https://unravelmalta.com/britains-smallest-baby-born-with-hands-the-size-of-1p-coins-reaches-first-birthday/

Isabella a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, după ce mama ei s-a confruntat cu niște complicații pe când era însărcinată în 24 de săptămâni. Doctorii i-au dat doar cinci la sută șanse de supraviețuire, însă micuța a fost mai luptătoare decât și-ar fi putut imagina cineva.

După o luptă crâncenă și după numeroase operații, Ryan Evans și Kim Brown, părinții fetiței, au dus-o acasă pe micuță.

Sunt o minune! Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul unui bebeluş în prima oră de viaţă?

”Realist vorbind, ea ar fi putut să nu fie aici. Au fost atâtea momente în care am putut să o pierdem. Dar ea n-a încetat niciodată să lupte.”, a povestit tânăra.

Kim Brown a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2018. Ulterior, ea a descoperit că suferă de preeclampsie, o afecțiune ce poate fi fatală și pentru mamă și pentru bebeluș. În urma unei ecografii, însă, în săptămâna 24 de sarcină, medicii au stabilit că fetița s-a oprit din creștere, iar ritmul bătăilor de inimă au început să scadă. Atunci, ei au stabilit că trebuie să-i facă cezariană.

Isabella a fost cel mai mic bebeluș născut prematur în ultimii 15 ani din Marea Britanie. Acum, însă, fetița cântărește puțin peste șase kilograme, având greutatea unui bebeluș perfect sănătos.

„Vă rog, vă implor, nu pupați bebelușii!”. Un nou-născut a ajuns la un pas de moarte, după ce a fost pupat la botez

”Are un apetit uriaș. Îi place sandvisul cu avocado și brânză. Este foarte fericită și are un zâmbet pentru toată lumea pe care o întâlnește. E incredibil cum arată acum.”, a mai povestit mama fetei.

Un bebeluș cu aceeași greutate a venit pe lume 2003, tot în Marea Britanie. Este vorba despre Aaliyah Hart, care cântărea puțin peste 340 de grame la naștere.

Au murit împreună, după 65 de ani de iubire, în care el i-a făcut cafeaua! Au trecut printr-o tragedie imensă! „A refuza... Nimeni nu s-a mai bucurat în acest hal de o baltă! S-a aruncat în ea cu brațele deschise! Până și vacile au părut uimite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x