Antena Căutare

Cum arată vițelul care s-a născut cu două capete. Animalul îi sperie pe internauții din toată lumea

Un vițel care s-a născut cu două capete i-a lăsat fără cuvinte pe internauți. Cum arată animalul care s-a născut cu această anomalie.

Colaj vițel cu două capete
Cum arată vițelul care s-a născut cu două capete. | TikTok

Recent, pe platforma TikTok a apărut un cont în care sunt postate mai multe videoclipuri cu animalul care i-a uimit atât pe cetățeni, cât și pe internauții care au văzut imaginile atât de rare.

Citește și: Fiara marină neidentificabilă, fără ochi, a eșuat la malul mării. Trecătorii sunt înspăimântați de fenomenul bizar. Cum arată

Unul dintre videoclipuri a devenit atât de viral, încât oameni din întreaga lume au văzut imaginile și au ținut să comenteze despre apariția atât de rară.

Iată cum a fost posibil ca animalul să se nască cu această condiție și ce spun internauții.

Vițelul care s-a născut cu două capete

Animalul care a devenit cunoscut foarte rapid în mediul online, a suprins o lume întreagă, însă nu mulți cunosc faptul că boala de care suferă se numește policefalie.

Această boală presupune ca o ființă să se nască cu mai mult de un cap, iar cazurile cel mai des întâlnite sunt în cazul reptilelor, șerpilor și țestoaselor. Cu toate acestea, există și cazuri mult mai rare atunci când vine vorba de mamifere.

Policefalia apare ca rezultat al diviziunii incomplete a unui singur embrion sau al fuziunii incomplete a doi embrioni separați și poate apărea în foarte multe cazuri chiar și la oameni.

Citește și: Creatură marină care ar putea lupta împotriva cancerului. Ce este, de fapt, ciudățenia alunecoasă și țepoasă

Vițelul care a stârnit multe controverse în mediul online s-a născut cu patru ochi, patru urechi, două guri și două nasuri, iar acest aspect trezește multe semne de întrebare în rândul populației de pe întregul glob.

Deși animalul s-a născut cu această anomalie, este foarte frumos și a strâns un număr foarte mare de complimente la toate videoclipurile în care apare.

Iată unul dintre videoclipuri care a strâns aproape 37 de milioane de vizualizări, peste 4,6 milioane de like-uri și aproape 50 000 de comentarii:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții sunt șocați de exemplar, dar în același timp susțin că este un adevărat miracol, având în vedere că apar cazuri la intervale de timp de aproximativ 400 de milioane de ori.

Proprietarul a specificat în alte videoclipuri faptul că vițelul este în viață încă, dar că nu se poate hrăni de unul singur. Singura modalitate prin care animalul poate fi hrănit este ca proprietarul și fratele acestuia să apeleze la un biberon special.

Referitor la mama vițelului, aceasta a avut parte de complicații, fiind deja dusă la medic pentru a se asigura că este înafara oricărui pericol. Cu toate acestea, văcuța ar putea să treacă printr-o intervenție chirurgicală din cauza problemelor pe care le întâmpină.

Citește și: Un băiat mergea spre școală atunci când a dat cu ochii de o creatură de mari dimensiuni. Elevul s-a speriat când a văzut cum arată

Femeia care se mândrește cu bicepși mai mari decât ai lui Arnold Schwarzenegger. Cum arăta înainte să devină obsedată de... O tânără i-a interzis soacrei sale să-i ia bebelușul în brațe dacă nu face duș înainte. Care este motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x