Căutare Live

Cum s-a „răzbunat” pe soțul care îi spunea mereu că doar el face curat în casă. Imaginile au devenit virale pe TikTok

O femeie a decis să se „răzbune” și i-a dat soțului său o lecție de neuitat, sătulă fiind să-l audă pe acesta spunând mereu că doar el este cel care face curat în casă. Timp de o săptămână, partenera lui a intrat „în grevă” și a lăsat totul în seama bărbatului.  Imaginile filmate apoi au ajuns imediat virale pe TikTok.

O soție a decis să îi dea soțului său o lecție de neuitat, ca să îi arate că nu doar el face curat în casă

captura TikTok @wifestrike

Jalie Gil are 27 de ani și este din Florida, Statele Unite ale Americii. Fiindcă soțul îi tot reproșa faptul că el este singurul care face curăt în casă, femeia a decis să îi dea o lecție de neuitat și s-a „răzbunat” în cel mai savuros și surprinzător mod posibil, intrând timp de o săptămână „în grevă”.

Imaginile filmate de tânăra soție au ajuns apoi pe internet și au devenit virale pe TikTok, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

O soție s-a „răzbunat” ca să-i dea soțului o lecție, dar ceea ce a urmat a devenit viral pe TikTok

Jalie Gil, o femeie de 27 de ani din statul american Florida, a decis că a venit momentul să-i dea soțului său o lecție de neuitat. Fiindcă bărbatul îi reproșa mereu că doar el este cel care face curat în casă, tânăra a decis să arate care este realitatea cu adevărat, așa că a intrat „în grevă” de curățenie, lăsând această sarcină exclusiv în grija partenerului său.

Citește și: Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

Practic, timp de o săptămână, soția a refuzat să mai strângă după partenerul ei și, ca lucrurile să fie cât mai clare, americanca a filmat ceea ce s-a întâmplat în zilele următoare și a publicat imaginile pe TikTok. Acolo, postările au devenit imediata virale și au adunat numeroase reacții din partea internauților.

A fost nevoie doar de câteva zile pentru ca locuința să arate „ca după război”: coșul de rufe era plin până la refuz de haine murdare, pantofii murdari stăteau aruncați undeva lângă pat, vasul de WC arăta deplorabil și acestea sunt doar câteva din lucrurile observate de femeie.

@wifestrike

everything he does when I ask is SO halfazzed

♬ original sound - Jalie

După doar trei zile în care s-a ocupat doar el de curățenie, bărbatul a început să dea semne că este puțin copleșit de situație și că nu mai face față volumului mare de treburi casnice ce trebuie făcute, pentru ca locuința să fie curată și ordonată. Ca să își apere totuși, onoarea, omul a încercat să dea vina pe copil, doar că toată lumea s-a prins că soțul a eșuat în misiunea sa de-a avea grijă de locuință. Zilele au trecut și „jurnalul” filmat al soției care a intrat în grevă a scos la iveală și alte detalii: șosete aruncate peste tot, perne folosite fără huse, haine murdare sau haine spălate arauncate peste tot, murdărie, mizerie și dezordine.

Citește și: Cât de departe a mers această tânără, ca să se răzbune pe fostul iubit. Sarah Vilard a cheltuit o adevărată avere

„Știam că mai există femei ca mine, care locuiesc în casă cu soți după care strâng și fac curat fără ca ei măcar să realizeze acest lucru”, a dezvăluit Jalie Gil pentru cei de la dailymail.co.uk.

Când greva de o săptămână a ajuns la final, americanca s-a apucat de treabă, fericită și mulțumită de faptul că i-a dat soțului său o lecție de neuitat și că s-a „răzbunat” în cel mai inedit mod posibil.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Clipurile video publicate de femeie pe TikTok au devenit virale și au adunat numeroase vizualizări.

@wifestrike

The strike must go on!

♬ original sound - Jalie
Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne ac...
Ultimele știri