Antena Căutare

Doi tineri au decis să își renoveze casa, dar când au vrut să arunce covorul vechi au dat peste o „comoară” uriașă

Doi tineri au decis să își renoveze casa și nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut peste ce „comoară” au dat, după ce au aruncat covorul vechi. Au pozat totul și au arătat dovada.

Galerie
Când au văzut peste ce „comoară” au dat, soții au fost de-a dreptul uluiți | sursa foto: Profimedia

Un cuplu decis să își cumpere o casă și, fiindcă bugetul era cam mic, partenerii au ales o locuință ceva mai veche. Când au decis s-o renoveze și au aruncat vechiul covor, nu mică le-a fost surpriza atunci când au dat peste o „comoară” la care nici nu visau.

Doi tineri au decis să își renoveze casa și nu mică le-a fost surpriza atunci când au văzut peste ce „comoară” au dat, sub covor

Visul oricărui tânăr este acela de-a avea propria casă. În funcție de buget și de preferințe, următorul pas după achiziționarea locuinței este să se facă lucrări de renovare și reamenajare.

La ceva timp după ce și-au cumpărat o casă, doi tineri au decis că a venit momentul să schimbe unele lucruri prin camera de zi. Au început să scoată covorul vechi, însă nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce „comoară” se ascunde sub țesătura veche.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Un bărbat a descoperit o cameră secretă în casa lui, dar când a deschis-o a încremenit de spaimă. Peste ce a putut să dea

Josh Brooks în vârstă de 37 de ani și partenera lui, Emily (38 de ani) au cumpărat o casă veche în care s-au mutat. După ceva timp, atunci când și-au permis acest lucru, au decis că a venit momentul să facă niște renovări și reamenajări în locuința lor din Walthamstow, Londra (Marea Britanie). Au făcut ochii mari atunci când au văzut că, sub covorul ponosit, era un parchet superb. S-au interesat și surpriza cea mare abia apoi a venit: podeaua a fost estimate la o valoare cuprinsă între 25.000 și 32.000 de dolari!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ne-am informat și am decis să chemăm un specialist în domeniu. Ne-a spus că e una dintre cele mai reușite podele de stejar pe care le-a văzut în viața lui”, au zis soții, mândri de acest detaliu surprinzător descoperit în casa lor, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de filmat

Practic, tinerii aveau sub picioarele lor o „comoară” și habar nu aveau. După cele întâmplate, soții au decis să păstreze vechiul parchet și cel mult să îl lăcuiască, pentru a-i pune în valoare frumoseșea.

Cei doi au filmat totul și au arătat dovada, iar clipul video a făcut senzație pe TikTok, adunând numeroase comentarii și aprecieri.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Cum faci dresurile și șosetele din lycra să fie mai rezistente! Acest truc nu te costă nimic, dar economisești bani mulț... E posibil să faci amor dacă ești un astronaut în spațiu? O întrebare despre viața celor din misiuni spațiale și-a găsit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x