Antena Căutare

Dovada că extratereștrii există?! Imaginile au fost publicate de NASA. Detaliul care le-a atras atenția

Imaginea publicată de NASA face furori printre cei pasionați de teoriile conspirației. Vânătorii de OZN-uri au observat o ”ușă” într-o rocă.

Imaginea publicată de NASA face furori printre cei pasionați de teoriile conspirației. Vânătorii de OZN-uri au observat o ”ușă” într-o rocă.

Aceasta a fost surprinsă, pe 29 iunie, de camera de fotografiat a roverului Spirit, care a fost trimis de NASA pe ”Planeta Roșie”.

Dimensiunile ușii sunt foarte mici iar cercetătorii fascinați de Marte susțin că ”pe partea dreaptă a ușii este scris, cel mai probabil, numele familiei care deține casa”, potrivit DailyMail, citat de evz.ro.

Iar teoriile merg și mai departe de atât. Mica încăpere ar putea fi deținută de micuțul ”extraterestru” găsit în deșertul Atacama din Chile, în urmă cu aproape 3 ani.

Berbecii sunt "salvatorii lumii"! Cu puțină ambiție pot rezolva tot ce și-au pus în minte. Horoscopul de luni,... Un bărbat a fost condamnat la închisoare, din cauza personajului Gollum din "Stăpânul Inelelor", și a pierdut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x