Căutare Live

Dovada că extratereștrii există?! Imaginile au fost publicate de NASA. Detaliul care le-a atras atenția

Imaginea publicată de NASA face furori printre cei pasionați de teoriile conspirației. Vânătorii de OZN-uri au observat o ”ușă” într-o rocă.

Imaginea publicată de NASA face furori printre cei pasionați de teoriile conspirației. Vânătorii de OZN-uri au observat o ”ușă” într-o rocă.

Aceasta a fost surprinsă, pe 29 iunie, de camera de fotografiat a roverului Spirit, care a fost trimis de NASA pe ”Planeta Roșie”.

Dimensiunile ușii sunt foarte mici iar cercetătorii fascinați de Marte susțin că ”pe partea dreaptă a ușii este scris, cel mai probabil, numele familiei care deține casa”, potrivit DailyMail, citat de evz.ro.

Iar teoriile merg și mai departe de atât. Mica încăpere ar putea fi deținută de micuțul ”extraterestru” găsit în deșertul Atacama din Chile, în urmă cu aproape 3 ani.

Berbecii sunt "salvatorii lumii"! Cu puțină ambiție pot rezolva tot ce și-au pus în minte. Horoscopul de luni,... Un bărbat a fost condamnat la închisoare, din cauza personajului Gollum din "Stăpânul Inelelor", și a pierdut ...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri