Antena Căutare

Ea este femeia care s-a căsătorit cu fratele său ”pentru a își salva familia”. Acum au 4 copii. Cum explică decizia lor

Se cunosc de o viață, iar de peste 10 ani sunt soț și soție. Este povestea a doi frați, care uimesc cu povestea lor.

cuplu care fac o inima din maini Galerie
Se cunosc de o viață, iar de peste 10 ani sunt soț și soție. Este povestea a doi frați, care uimesc cu povestea lor. | Shutterstock.com

Dorica și fratele său, Paulin, sunt soț și soție de mai bine de 10 ani. Cei doi au patru copii, cel mai mare având 8 ani și niciunul dintre cei mici nu știe că s-a născut în urma unui incest. Iată care este povestea lor.

Ei sunt frații care s-au căsătorit ”pentru a își salva familia”. Acum au 4 copii. Cum explică decizia lor

Dorica are 26 de ani, pe când Paulin, cel cu care și-a întemeiat o familie, are 28. În urmă cu mai bine de doi decenii, cei doi au venit pe lume într-o familie din Bunia, Congo. Din cauza conflictelor între triburi, au fost nevoiți să se mute în Ituri și ulterior în Bonir. Nici acolo nu aveau să stea mult, iar momentul plecării lor a coincis cu despărțirea de restul familiei.

Paulin a reușit să fugă împreună cu sora sa mai mică cu doi ani. Fără un adult lângă ei, și-au căutat multă vreme locul, până au ajuns într-o zonă numită Miti. Acolo, un bărbat i-a luat sub aripa sa și i-a crescut mulți ani. La un moment dat, tânărul Paulin a decis să meargă în Bonir pentru a își căuta familia, însă nu a reușit să dea de urma rudelor.

Înainte să se întoarcă la sora sa, el a lăsat numărul de telefon peste tot, în speranța că într-o zi cineva din familie îl va suna. Nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi, așa că Paulin a venit cu o idee.

Citește și: O mamă cere sfaturi pe internet despre cum să îi spună fiicei sale că fratele ei este, de fapt, tatăl ei. Cum s-a ajuns aici

I-a propus surorii sale să formeze un cuplu și să-și întemeieze propria familia, după ce au pierdut-o pe cea în care s-au născut. ”S-a gândit multe zile și în cele din urmă a venit cu o idee. Mi-a spus că de acum doar noi am rămas și singura soluție este să ne căsătorim, să avem copii, fără să implicăm pe altcineva. (...) Când m-a întrebat dacă vreau să ne căsătorim, nu am putut să iau asta în serios. Îmi amintesc că vreo două luni m-am opus, dar el a tot repetat acele cuvinte zi de zi.”, a povestit Dorica.

”Sunt mai mare decât sora mea și când i-am vorbit pentru prima dată despre asta a fost șocată. Ea nu a spus nimic și a presupus că sunt beat. Nu i-a venit să creadă faptul că îi spunea asta zilnic, iar asta a convins-o și a acceptat. Astăzi credem că a fost una dintre cele mai bune decizii.”, a explicat Paulin.

Pentru a reuși acest lucru, au plănuit să plece din casa omului care i-a crescut și să meargă într-o zonă în care nimeni nu îi cunoștea. Au reușit și, spre stupefacția celor care îi știu, au ales să-și întemeieze propria familia.

Au urmat patru copii. Cei doi nu regretă incestul, ci par foarte fericiți cu alegerea lor. Totuși, sunt deranjați de faptul că în sat se vorbește despre faptul că sunt frați.

Lui Paulin îi place faptul că sora lui seamănă izbitor cu mama sa. De cealaltă parte, Dorica spune că fratele său, care îi e și soț, îi dă încredere și curaj.

Citește și: Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cum se calculează cifra de destin

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cum să devii milionar în 7 pași simpli”. Care e secretul femeii care a transformat o datorie de 40.000 de dolari într-o... Creatura bizară, cu buline, care își poate crește volumul. A fost găsită pe plajă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x