Antena Căutare

Ea este mama care refuză să-și înscrie fetele la școală. Cum explică decizia controversată

Mama care și-a retras fiicele de la școală, pe care o consideră pierdere de timp, a declarat că nu vrea ca acestea să fie "sclavele societății".

Galerie
Mama care și-a retras fiicele de la școală, pe care o consideră pierdere de timp, a declarat că nu vrea ca acestea să fie "sclavele societății". | Captura Youtube

Cassyanne Clark, din Kent, le-a scos pe Bug, în vârstă de opt ani, și pe Bunny, în vârstă de nouă ani, din școală pentru a nu fi "prinse într-o cutie timp de 18 ani".

Mama care refuză să-și înscrie fetele la școală. Cum explică decizia controversată

Cassayanne crede că școlile sunt "o închisoare". Mama a decis să își retragă fiicele - Bug, 9 ani și Bunny, 8 ani, de la școală în acest an. Cassyanne a spus: "Motivele principale au fost: nu-mi place ce se predă la școală... Cred că un copil învață mai mult din libertatea din afara școlii decât stând într-o sală de clasă timp de șase-opt ore".

Cassyanne a spus că, în loc să meargă la școală, fetele au meditații acasă lunea, iar în restul săptămânii au parte iau cursuri de echitație și petrec timp de calitate cu bunica lor, care le învață să gătească.

Articolul continuă după reclamă

Femeia plătește 500 de lire pe lună pentru două ore de meditații private pe săptămână. Atunci când nu învață sau nu fac treburi casnice pentru bani de buzunar, cele mici primesc extensii de gene și seturi de unghii pentru a se asorta cu mama lor.

Citește și: Locul de muncă plătit cu peste 600 lei pe zi. Cazarea este gratuită și nu se cer studii superioare

"Fac treburi prin casă pentru a câștiga bani. Iar acum, cu frățiorul lor mai mic, vor învăța cum să se ocupe de el. Învață și abilități domestice și de viață.", a explicat mama.

Decizia ei a provocat multe reacții negative online, dar nu îi pasă: "Oamenilor care mă judecă pentru felul în care îmi cresc copiii, nu prea îmi pasă".

În ciuda reacțiilor negative, Cassyanne este convinsă că "nu va crește niciodată copii care să fie neglijenți".

Ea își descrie fiicele ca fiind "niște copii foarte buni, bine educați și politicoși" și îi place să le trateze cu tratamente cosmetice regulate.

Mama, care recent a născut un nou copil, s-a confruntat, de asemenea, cu critici din partea mamei sale cu privire la decizia sa de a retrage fetele de la școală. Ea a explicat: "Mama mea este împotriva retragerii lor de la școală. Ea nu este de acord cu asta".

Citește și: ”Miroase a scandal” Iustin Petrescu, acuzații cu iz penal la adresa fostei iubite, influencerul Marilu Dobrescu. Ce s-a întâmplat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ceafă de porc și mititei” pe grătar la etajul 8 în capitală. Ce amenzi riscă românii care-și fac poftele fără să respec... O femeie care a avut grijă ani de zile de o bătrână din Italia a primit o moștenire incredibilă. Ce era trecut în testam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x