Antena Căutare

Femeia care face bijuterii din lapte matern. Cum arată accesoriile neobișnuite create de Alison Hawthorn

Alison Hawthorn, o femeie din Marea Britanie, a uimit publicul cu bijuteriile ei realizate din lapte matern. Ea folosește și alte materiale neobișnuite pentru a crea accesoriile.

colaj femeia care face bijuterii din lapte matern. în prima poză, femeie în albastru care ține bebeluș în brațe, în a doua, femeie cu ărul roșu care face bijuterii Galerie
Alison Hawthorne a început să facă bijuterii în timpul carantinei și s-a gândit să folosească și lapte matern | Shutterstock

Alison Hawthorn, în vârstă de 30 de ani, din Wirral, Marea Britanie, a pus bazele unei afaceri neconvenționale în timpul pandemiei, scrie Daily Mail.

Ea a folosit propriul lapte matern pentru a crea două bijuterii pentru gemenii ei. Femeia, ce are 4 copii, susține că i-a venit ideea să folosească lapte matern atunci când făcea experimente cu rășină.

În acest moment, femeia primește lapte matern de la mame din întreaga lume, pe care le transformă în coliere, pandantive, inele și cercei.

Cum arată bijuteriile create din lapte matern

Într-un interviu pentru This Morning, o emisiune locală, femeia a vorbit despre cum a început afacerea cu bijuterii din lapte matern.

Citește și: Cel mai mare filon de safire din lume a fost descoperit accidental, într-o curte. Ce valoare fantastică are

„A fost chiar înainte de prima carantină, a fost o perioadă grea pentru toată lumea,” a declarat Alison. „Simțeam că-mi pierd mințile, înnebuneam, erau doar copii și schimbatul scutecelor toată ziua, și i-am zis lui Dan, partenerul meu, „Trebuie să fac ceva pentru mine”. Am decis că dorința mea pentru anul nou e să fac bijuterii cu rășină. Am început cu brelocuri.”

Vezi cum arată bijuteriile din lapte matern în GALERIA FOTO

În aceeași perioadă în care începuse să creeze bijuteriile, Alison își alăpta și gemenii. Când bebelușii au împlinit un an, ea a vrut să comemoreze etapa.

„Aveam laptele matern, aveam rășina și știam că pot face acest lucru, așa că am cercetat și iar cercetat și am experimentat,” a continuat Alison.

Inițial, femeia a creat bijuterii pentru ea și familia ei. Pe măsură ce lumea a aflat de hobby-ul ei, a început să primească mai multe comenzi, de la femei din întreaga lume.

„Oamenii îmi trimit laptele matern prin poștă. E foarte rezistent, deși nu ar fi potrivit pentru consum după atât de mult timp în afara frigiderului, poate fi folosit fără problemă în rășină.”

Potrivit lui Alison, multe dintre clientele ei au lapte matern în congelator. „Pentru că e atât de prețios, femeile au o cantitate semnificativă din el în congelator și nu știu ce pot face cu el.”

Cum creează Alison bijuteriile neobișnuite

Potrivit lui Alison, procesul prin care creează bijuterii e foarte simplu. Ea are nevoie de o cantitate mica de lapte matern, „10 ml sunt de ajuns”, la care adaugă o pudră de conservare pe care a creat-o chiar ea.

Citește și: A găsit o piatră bizară pe aleea din fața casei, dar a fost surprins când a aflat ce e. Ce se ascundea în fragmentul căzut din cer

„Laptele trece printr-un proces de fierbere dublă. E încins, adaug pudra de conservare în el, după care îl pun la uscat,” a declarat Alison. „Atunci când s-a iscat complet, se transformă în fulgi, după care îl pisez până devine pudră.”

Deși are numeroși clienți, Alison a fost criticată pentru bijuteriile ei din lapte matern. „Înțeleg. E lapte matern, dar, la finalul zilei, e doar lapte, nu e nimic dezgustător.”

În acest moment, Alison a început să creeze bijuterii și din alte materiale neobișnuite - păr, blana animalelor de companie și cenușă. O clientă i-a cerut să creeze o bijuterie din cordonul ombilical.

Rugămintea de neimaginat a unei mirese către domnișoara sa de onoare. Ce a putut să-i ceară... Iluzia optică care demonstrează cât de mult ne păcălește creierul. Pătratele din imagine au aceeași culoare sau sunt dif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x