Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Femeia care poartă cele mai îndrăznețe costume de baie. Cum arată JNL la 45 de ani, după zeci de apariții controversate

Antrenorul de fitness Jennifer Nicole Lee a ajuns un simbol pentru femeile din întreaga lume, după ce a slăbit 70 de kilograme, în mai puțin de un an.

Antrenorul de fitness Jennifer Nicole Lee a ajuns un simbol pentru femeile din întreaga lume, după ce a slăbit 70 de kilograme, în mai puțin de un an

Profimediaimages.ro

Și-a atins obiectivul într-un mod sănătos pentru că-și dorea să participe la un concurs de bikini, însă un eveniment tragic a făcut-o să conștientizeze cât de importantă e sănătatea.

Se întâmpla în 2004, când un avort spontan i-a zguduit lumea. Un an mai târziu, JNL ajungea în finala competiției de lenjerie intimă și era încoronată Miss Bikini America 2005.

”Abia după ce am dat greș cu prima mea sarcină am văzut cât de prețioasă și delicată era viața. Știam că trebuie să trăiesc mai sănătos, nu numai pentru mine, ci și pentru viitoarea mea familie”, a declarat ea în 2010 pentru CBS News.

Citește și: Jennifer Lopez, ce este frumusețea la 51 de ani. Manifest în costum de baie făcut de diva hispanică

Tragicul moment a făcut-o să devină mai puternică, atât fizic, cât și mental.

Acum, Jennifer este mama a doi băieți și inspiră femeile să adopte un stil de viață sănătos prin multitudinea de imagini pe care le postează în mediul online.

Pentru că, dincolo de carțile despre dietele proprii, ea împărtășește constant fotografii în costum de baie și din sala de fitness.

Ajunsă la 45 de ani, JNL se mândrește cu faptul că nu a apelat la niciun retuș de-a lungul anilor.

Iată cum arată aceasta în prezent:

Recomandari