Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Fenomenul care va perimite părinților să își creeze copilul cu ce chip doresc: de acum pot alege culoarea ochilor viitorului membru. "Nimic nu va opri umanitatea să producă moștenitori exact așa cum își dorește"

La o clinică de fertilitate din California ai posibilitatea, dacă planifici să ai un copil, să alegi culoarea ochilor acestuia. Metoda este destul de inofensivă și se crede că acesta este începutul unui nou fenomen în societate, ce va permite părintilor să își creeze copilul așa cum vor chiar înainte de sarcina.

Fenomenul care va perimite părinților să își creeze copilul cu ce chip doresc

Singurii care pot face acest lucru sunt cei care optează pentru fertilizarea in vitro. În cadrul acesteia specialiștii îi pot ajuta să aleagă embrionul ce are înscris în harta genetică codul pentru culaorea ochilor pe care părinții o vor. Tehnologia e asemanatoare cu cea folosita în cazul depistării bolilor genetice, potrivit Futurism.

După ce au fost depistați, părinților li se o feră posibilitatea de a alege să fie implantați DOAR acei embroni care poartă mesajul genertic specific culorii ochilor pe care o doresc. Însă, în cazul în care cei doi părinți au ochii căprui, șansele sunt mici ca să existe probabiliattea găsirii unui embrion cu ochi albaștri sau verzi. În această situație știința nu mai poate interveni.

Fenomenul care va perimite părinților să își creeze copilul cu ce chip doresc: de acum pot alege culoarea ochilor viitorului membru. "Nimic nu va opri umanitatea să producă moștenitori exact așa cum își dorește"

Criticii sunt de părere că o astfel de tehnică aduce umanitatea aproape de eugenie (teorie care preconizează ameliorarea populațiilor umane prin măsuri genetice -alegerea părinților, sterilizarea, interzicerea procreării etc. - folosită de rasiști și fasciști; eugenetică.) și de “purificarea” rasei umane. Frica cea mare e că dacă părinții pot alege culoare ochilor copiilor înainte de sarcină, atunci nimic nu va opri umanitatea să înceapă să producă moștenitori exact așa cum își dorește.

Dacă mai multe familii vor dori copii cu ochi albaștri și o anume serie de caracteristici fizice considerate frumaose, se va crea o nevoie de a fi la fel în rândul majorității, astfel s-ar putea ajunge la o omogenitate a raseiumane din punct de vedere fizic.

Recomandari