Antena Căutare

Galerie FOTO: "Simţeam cum focul îmi topeşte carnea de pe mine". Frumuseţea i-a fost răpită de o nevastă geloasă. Arsuri pe tot corpul şi 200 de operaţii

O discuţie la o petrecere. Dana e bombă sexy, cum ar zice puştanii, şi e în centrul atenţiei. Vorbeşte cu mai mulţi bărbaţi, râde, face poze, se simte bine alături de prietenele ei. În umbră, o femeie geloasă tocmai îi pregătea coşmarul.

Sunt cinci ani de când Dana Vulin, 27 de primăveri la acea vreme, e desfigurată de Natalia Dimitrovska. Agresoarea e atât de geloasă încât nu mai ţine cont de nimic şi îşi face victima torţă. "Simţeam cum pielea se desprinde, se topea, totul ardea, eu ardeam de vie, într-o durere cruntă", rememorează Dana.

  • Dimitrovska e arestată pe loc, găsită, mai apoi, vinovată şi condamnată, în 2015, la 17 ani de închisoare.

60% din suprafaţa corpului e arsă. Faţa e distrusă în totalitate, mâinile, pieptul... la fel. "În ambulanţă, înainte să leşin, am simţit iadul. N-am crezut niciodată că o astfel de durere există". Dana a scăpat cu viaţă miraculos. În cei cinci ani trecuţi de la momentul atacului a fost supusă la peste 200 de operaţii.

A purtat o perioadă lungă o mască specială pentru a-i susţine chipul. "Într-un fel, era bine. Masca mă ajuta la recuperare, îmi întărea pielea şi muşchii feţei, dar îi şi ferea pe alţii să dea ochii cu un monstru. Asta eram, un monstru".

Surprinzător, chiar dacă cicatricile au rămas pe braţe şi pe piept, doctorii au reuşit să-i readucă frumuseţea. "După atâtea intervenţii chirurgicale şi cu un machiaj foarte bun pot spune că, măcar la faţă, sunt din nou femeia de dinainte".

Jay i-a dat unui om al străzii de muncă pentru o zi, dar a trăit surpriza vieții sale! Toată lumea a rămas uluită de înt... Profesoara nu a lăsat-o pe fetiță să își mănânce pachețelul de acasă! Ce explicație uimitoare a primit mama copilei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x