Antena Căutare

Iluzie optică. Crezi că știi ce se află în imagine? Mulți au fost uimiți când au aflat despre ce este vorba, de fapt

Iluziile optice sunt distractive și interesante și te pot ajuta să îți exersezi simțul logicii și pe cel al observației. Crezi că îți poți da seama ce se află în poza de mai sus? Descoperă care este răspunsul.

imagine cu coaja unei banane Galerie
Descoperă în rândurile de mai jos ce se află în imagine, de fapt | sursa foto: Profimedia

O imagine realizată de un fotograf s-a transformat într-o iluzie optică virală. Văzută la microscop, poza îi face pe mulți săn nu mai recunoască despre ce lucru este vorba.

Iluzie optică. Crezi că știi ce se află în imagine?

Uneori, chiar și o fotografie aparent banală ne poate surprinde din plin și se poate transforma ușor într-o iluzie optică de senzație. Este și cazul unei imagini realizată de un fotograf profesionist.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că găsești iguana din imagine? Află dacă ai privire ageră de vultur sau nu. Reptila nu e deloc ascunsă

În imagine se vede, de fapt, o secțiune dintr-o imagine de ansamblu și provocarea este să te uiți atent și să încerci să îți dai seama ce observi, de fapt.

Unii au fost de părere că este vorba despre o clătită, alții s-u gândit că este vorba microorganisme văzute la microscop. Totuși, doar cei cu un nivel de istețime ieșit din comun vor reuși să găsească imediat răspunsul corect.

poza cu coaja unei banane

Descoperă ce se vede în imagine

Deși inițial poate această provocare ți s-a părut simplă, după primele secunde cu siguanță ai observat că lucrurile stau complet diferit. Doar cei cu un IQ ridicat își vor da seama care este răspunsul corect.

Citește și: Testul care îți va dezvălui slăbiciunea pe care o ai atunci când te îndrăgostești și îți alegi un partener de viață

Dacă nu mai ai răbdare sau dacă pur și simplu vrei să descoperi mai repede răspunsul corect, atunci urmărește galeria foto de mai sus. Cei care au găsit soluția fără să se uite la imagini au toate motivele de mândrie.

O provocare similară este cea în care trebuie să urmărești atent o poză în care se poate observa o creangă și să descoperi unde se află ascunsă insecta, de fapt. Puțini sunt cei care reușesc să o vadă după doar câteva secunde.

Citește și: Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești bicicleta din fotografie? Doar cei cu ochi de vultur reușesc. Care este răspunsul

Dacă îți plac iluziile optice și ți-am stârnit interesul cu această provocare, atunci iată încă una!

O persoană și-a dat ochelarii jos de la ochi și a decis să îi lase pe masa de la bucătărie. Totuși, când a vrut să îi ia din nou, a realizat faptul că nu mai vede ochelarii. Așa și-a dat seama că are de-a face cu o iluzie optică. A pozat cadrul și a publicat imaginea pe internet, iar aceasta a devenit imediat virală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iluzie optivă virală! Poți să găsești dovleacul din poză în cel mult 6 secunde? Doar cei care au o privire ageră reușesc... Cântăreața care s-a lăsat de muzică ca să devină make-up artist funerar. Suma enormă pe care o câștigă pentru astfel de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x