Antena Căutare

Iluzie optică virală! Doar cei cu privire ageră pot găsi insecta așezată pe pietricele. Ai văzut molia bine camuflată?

O fotografie cu un molie așezată pe un perete cu pietricele s-a transformat într-o iluzie optică. Tu ai găsit-o? Răspunsul te va lăsat fără cuvinte.

O fotografie cu un molie așezată pe un perete cu pietricele s-a transformat într-o iluzie optică | Shutterstock

Mediul înconjurător este plin de multe lucruri incredibile și vietățile maestre în ale camuflajului oferă iluzii optice greu de descifrat. Iar printre acestea se numără și moliile.Astfel, dacă doriți să vă puneți la încercare abilitățile de „detectiv”, puteți arunca o privire la imaginea de mai jos pentru a încerca să găsiți vietatea aproape imposibil de observat.

Ai văzut molia din iluzia optică? Doar cei cu privire ageră pot găsi insecta așezată pe pietricele

Imaginea a fost postată pe Reddit de către un utilizator care o mulțime de astfel de iluzii optice prin care îi provoacă pe internauți să găasescă obiectuș sau creatura ascunsă. În postare, acesta a explicat că o molie se află undeva în imagine.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește atent peisajul de iarna și găsește leopardul din imagine. Unde se află, de fapt

Articolul continuă după reclamă

Acesta a dezvăluit au scris că vietatea a aterizat pe un perete care a fost acoperit cu pietricele. Dar odată ce molia a aterizat, pare să fi „dispărut” în fundal - o puteți identifica?

Ați văzut-o deja? Este într-adevăr foarte greu de descifrat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se știe că moliile au un camuflaj absolut incredibil care le poate ascunde în medii foarte specifice. De exemplu, unele ar ieși în evidență pe o frunză, dar dacă se ascund pe trunchiul unui copac, ar putea fi chiar în dreptul privirii voastre, dar nu le-ați putea distinge. Dar, în funcție de tipul lor, altele ar putea avea aripi care cu aspectul unor frunze verzi sau în culorile toamnei.

Faptul că sunt greu de observat este util pentru molii, deoarece vietățile reprezintă o pradă ușoară pentru multe alte animale.

Citește și: Iluzie optică virală! Reusești să găsești inelul de logodnă pierdut între pietre? Ai nevoie de abilități speciale pentru a-l zări

Deci, ați reușit să găsiți molia în iluzia optică? Dacă încă nu ați identificat-o, iată care este răspunsul. Primul indiciu: priviți în partea de jos a imaginii!

Tot aveți nevoie de ajutor? Molia din iluzia optică se află în stanga, jos, bine ascunsă pe o piatră de culoare gri.

Doi români stabiliți în Italia, surprinși de prețurile de la noi. Suma uriașă pe care au plătit-o la un supermarket din ... Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x