Ludi Delfino, modelul brazilian luat la rost de fani din pricina fotografiilor făcute pe plajă. "Alea nu pot fi numite forme"

Frumoasa blondină Ludi Delfino, un model brazilian celebru, a fost aspru criticată de fani după un pictorial incendiar pe plajă.

Revoltați de lipsa formelor ei, așa cum spuneau fanii, aceștia au criticat-o pe Ludi, spunând că e prea slabă și nu înțeleg la ce anume ar putea face reclamă cu un asemenea corp.

Profimedia

Modelul brazilian cu origini italiene a stârnit controverse după o ședință foto pe plajă, despre care mulți au spus că nu avea ce să arate în costum de baie.

Revoltați de lipsa formelor ei, așa cum spuneau fanii, aceștia au criticat-o pe Ludi, spunând că e prea slabă și nu înțeleg la ce anume ar putea face reclamă cu un asemenea corp. Celebrul model nu s-a lăsat intimidată de vorbele răutăcioase ale privitorilor și a pozat ca o diva în costum de baie pe plajă, radiind de bună-dispoziție și fericire.

Pe contul său de Instagram, după ce modelul a împărtășit câteva fotografii cu fanii ei de la ședința foto incendiară, mulți au avut păreri împărțite. În timp ce câțiva au criticat-o, mulți au felicitate-o pentru felul în care arată.

Modelul în vârstă de 36 de ani nu își arată deloc vârsta, având un trup suplu și un chip lipsit de riduri, de parcă a descoperit elixirul tinereții.

Citește și: Ea e modelul care este „prea sexy” ca să poată pune poze pe internet! Cum arată Whitney Paige Venable

Cine e Ludi Delfino

Frumosul model a semnat contracte cu diferite branduri mari, de la Victoria's Secret la Forever 21 și mulți alții, datorită fizicului ei de invidiat. De asemenea, blondina a apărut pe coperțile multor reviste de modă precum GQ și Miami Magazine.

De asemenea, Ludi a debutat și ca actriță având un rol episodic în serialul “Doi bărbați și jumătate” (2003), dar și în The Crazy Ones (2013).

Citește și: Chanelle Hayes s-a transformat complet după ce a slăbit 44 kilograme. Cum arată acum femeia

Frumosul model este căsătorită cu Eric Chambers din 2012 și împreună cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ludi nu se laudă doar cu cariera sa de model de excepție, dar și-a lansat și propria linie de costume de baie cu imprimeuri așa cum și-a droit ea.

Ultimele știri