Antena Căutare

Mulți cred despre un bărbat că e adolescent, deși el se apropie de criza vârstei de mijloc. Câți ani are, de fapt

Un bărbat susține că toată lumea crede despre el faptul că este adolescent, deși el se apropie de criza vârstei de mijloc. Dezvăluirile sale au stârnit numeroase reacții.

Galerie
Bărbatul se apropie de criza vârstei de mijloc, dar mulți cred că e adolescent | sursa foto: Profimedia

Se spune că vârsta nu este importantă și că, de fapt, adevărata vârstă nu este cea din acte, ci cea a sufletului. Mulți sunt de părere că, dacă inima e tânără și plină de optimism și energie, atunci și omul e mult mai tânăr decât vârsta pe care o are.

Brandon Miles reușește să stârnească numeroase reacții de uimire atunci când dezvăluie care este adevărata lui vârstă, de fapt. Mulți consideră despre el faptul că e doar un adolescent, însă rămân cu gurile căscate atunci când află că se apropie de criza vârstei de mijloc.

Mulți cred despre un bărbat că e adolescent, deși el se apropie de criza vârstei de mijloc. Câți ani are, de fapt

Omul este foarte mândru de modul în care arată și a dezvăluit că are și un secret care îl ajută în acest sens.

Articolul continuă după reclamă

„Arăt așa pentru că nu consum deloc băuturi alcoolice. Mă văd tânăr și mă simt tânăr. Încerc să evit mereu razele de soare și asta am făcut dintotdeauna. Port un hanorac ca să blochez soarele și folosesc orice ca să mă acopăr”, a dezvăluit bărbatul care are 35 de ani, dar arată ca un adolescent.

Citește și: O femeie de 102 ani merge zi de zi la muncă și spune că nu are vreun gând de pensionare. Femeia muncește încă din 1940. Ce face

Totul a pornit atunci când el avea 13 ani. Brandon Miles a fost încă de atunci foarte atent la pielea lui și a făcut tot ce i-a stat în putință ca să își mențină sănătatea. În prezent, tânărul din Detroit, Michigan (Statele Unite ale Americii).

„Când sunt pe aeroport, cei de la securitate mă verifică de două ori mai atent, fiindcă sunt de părere că sunt adolescent, de fapt. Mulți îmi dau undeva între 15 și 19 ani, cel mult. Adevăratul e că am 35”, a mai declarat acesta, potrivit mirror.co.uk.

Brandon are propria afacere în domeniul medical și mereu a fost adeptul unui stil de viață sănătos. Încă de la 15 ani, el a început să consume des ceai verde și chiar să consume cât mai multe alimente bazate pe plante. La 19 ani el a renunțat la zahăr, carbohidrați și cereale și a consumat o dietă bazată pe alimente organice și pește cu risc mic de contaminare cu mercur.

Brandon Miles arată foarte tânăr și reușește în mod frecvent să stârnească numeroase reacții de uimire atunci când dezvăluie care este adevărata lui vârstă.

Satul din România în care toți poartă același nume. Locuitorii și-au dat porecle ca să se deosebească... Iluzie optică virală! Privește atent imaginea și găsește inelul pierdut de posesor pe plajă, în cel mult 15 secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x