Căutare Live

Numerologie. 12.12, o dată mistică în care se schimbă viețile! Ce trebuie să faci azi

Numerologie - 12.12, o dată mistică în care se schimbă viețile! Iată ce spun experții despre această zi și ce trebuie să faci.

Numerologie

Numerologie - 12.12, o dată mistică în care se schimbă viețile! Iată ce spun experții despre această zi și ce trebuie să faci.

Numererologie. Numărul 12 are o semnificație aparte când se deschid porți vibraționale de excepție. Numul 12 are conotații speciale, însemnând 12 puterea divină, 12 apostoli ai lui Hristos.

De asemenea, data de 12.12 poate aduce evenimente neprevăzute. Sunt 12 ceasuri într-o zi și 12 luni într-un an. De asemenea, zodiacul conține 12 semne. Acest număr are semnificații speciale și din punct de vedere spiritual.

Numerologie. Conceptele filosofice susțin că 12 este puterea lui Dumnezeu. Iisus Hristos a pășit prima oară în Templul Ierusalimului la 12 ani și a uimit preoții de acolo cu profunzimea gândirii sale. A chemat lângă EL nu mai mult și nici mai puțin decât 12 apostoli care au pus atunci bazele creștinismului după sacrificiul Mântuitorului.

La data de 12. 12 oamenii pot avea revelații care să le schimbe viață. La această data se produc de obicei cele mai interesante evenimente cu valențe spirituale.

Se crede că rugăciunile căpăta o putere fantastică la ora 12 și 12 pe 12 a 12-a. Cei deznădăjduiți pot găsi calea la această data extrem de importantă. 12 este suma celor 4 virtuți creștine: smerenia, cumpătarea, dreptatea și curajul. Pe data de 12.12, nu uita să-ți pui o dorință. Aceasta se va îndeplini.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri