Antena Căutare

O femeie a născut natural un bebeluș macrosom de 5,89 de kilograme! Cum a arătat copilul la naștere. Imaginile au devenit virale

O femeie a născut un bebeluș macrosom de 5,89 de kilograme chiar în sufragerie. Imaginile cu copilul au devenit virale.

colaj foto cu ruth harvey insarcinata, ea in piscina de nascuta si ea tinand bebelusul macrosom in brate Galerie
Femeia a spus că și ceilalți doi copii ai săi au fost bebeluși macrosomi | sursa foto: Profimedia

O mamă în vârstă de 36 de ani din Ayrshire (Scoția), care mai avea alți doi copii atunci când era însărcinată, a născut un bebeluș macrosom chiar în sufrageria casei sale. Întâmplarea a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii.

O femeie a adus pe lumea un bebeluș cu o greutate de 5,89 de kilograme. Imaginile cu copilul au devenit virale

Ruth Harvey a născut la sfârșitul lunii februarie a acestui an un bebeluș macrosom ce a cântărit la naștere 5,89 de kilograme. Fetița a primit numele Tabitha și pozele cu ea au ajuns pe internet și au devenit imediat virale.

Mândra mămică a spus că fetița, care este al treilea copil al familiei, l-a depășit ca greutate pe unul dintre frații săi, care a avut 5,69 de kilograme la naștere, fiind tot un bebeluș macrosom.

Citește și: O mamă a verificat camera video din dormitorul bebelușului și a observat că acesta nu era singur. Ce era lângă copil

Într-un interviu acordat pentru presă, Ruth Harvey a dezvăluit faptul că a născut la spital pe Brody (9 ani) și pe Ted (6 ani), motiv pentru care la a treia naștere și-a dorit să încerce ceva nou, diferit. Mama a ales să aducă pe lume copilul în sufrageria casei, într-o piscină special amenajată. Înainte să intre în travaliu, femeia depășise deja cu două săptămâni și jumătate termenul.

„Fiica mea s-a copt bine. Cred că fac bebeluși mari. Ceilalți doi copii ai mei au avut la naștere 4,33 și 4,56 de kilograme la naștere. E atât de mare încât poartă deja haine pentru copii de 3-6 luni. Moașele nu au mai văzut un copil atât de mare născut acasă. Chiar e un bebeluș mare, multă lume îmi spune asta, dar nimeni nu a zis că ne-a depășit”, a dezvăluit mama, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și: Un bebeluș s-a născut, spre surprinderea medicilor, cu spatele acoperit de o pată neagră și păr. Ce sunt semnele de pe piele

Mai mult decât atât, deși a născut acasă un bebeluș macrosom, femeia spune că a beneficiat de îngrijire specială din partea moașelor, lucru ce a ajutat-o să nască fără dureri prea mari sau complicații.

Imaginile cu fetița care a cântărit 5,89 de kilograme la naștere au devenit virală și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în mediul online.

Citește și: Nașterea la spital. La ar trebui să te aștepți până îți vei cunoaște bebelușul

Un bebeluș este considerat macrosom dacă la naștere cântărește mai mult de 4 kilograme. Potrivit celor de la Guiness World Words, topul recordurilor este dominat în prezent de un copil care s-a născut în Italia, în 1955, și a cântărit la naștere 10,20 kilograme.

Ai folosit greșit până acum bețișoarele pentru testat parfumul. Cum se folosesc corect aceste benzi din toate magazinele... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești insecta din poză? Aceasta nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x