Antena Căutare

O femeie este într-un război ”subtil” cu vecinii. Care este cauza și ce plănuiește să facă pentru a-și lua revanșa

Conviețuirea cu vecinii poate fi o reală provocare. O femeie a simțit pe propria piele ce înseamnă ”să faci casă” cu persoanele nepotrivite.

Galerie
Femeia plănuiește să se răzbune pe vecini | Shutterstock

Vecinii reprezintă întotdeauna o problemă complexă. Aflându-se în imediata vecinătate a spațiului personal, fiecare încearcă să construiască o relație amiabilă. Totodată, lucrurile pot degenera foarte rapid, ceea ce poate duce la multe situații neplăcute.

O femeie din Marea Britanie plănuiește să se răzbune pe vecinii ei. Aceasta nu mai suportă situația în care se regăsește de câțiva ani.

Citește și: Ce mesaj a putut să pună un român în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul și au râs cu lacrimi

Care este cauza și ce plănuiește să facă pentru a-și lua revanșa

Articolul continuă după reclamă

Marea Britanie se confruntă cu temperaturi record în ultimul timp. Acest fapt îi face pe mulți să-și schimbe obiceiurile zilnice.

Deși vremea s-a ameliorat în ultimul timp, femeia se vede nevoită să se închidă în casă.

„Sunt singura persoană din țara asta care își dorește să reînceapă ploaia?” întreabă ea înainte de a-și relata povestea, conform unei surse.

„Soarele de săptămâna trecută m-a găsit închisă ermetic în casă, blestemând ziua fatidică din urmă cu trei ani când vecinii mei și-au pierdut complet simțul civic și și-au cumpărat o bucătărie exterioară de toată frumusețea”, a adăugat ea.

„Frigider pentru vin, rotiserie, cuptor pentru pizza, blat, chiuvetă și, bineînțeles, un grătar pe care ai putea face liniștit câteva frigărui de mamut.

M-ar fi impresionat cu adevărat dacă nu era pus la doar câțiva centimetri de gardul comun. Dar, acolo este! Rotocoale de fum trec în fiecare seară pese gard în curtea mea, ca și cum totul ar fi în flăcări.

Citește și: Ce bilet a putut să primească o mamă de la vecinul ei. Femeia a pozat totul și a arătat dovada. Ce a spus despre copiii ei

Nu vreau să par neserioasă, dar sunt foarte nervoasă. Valul de căldură recent și încălzirea globală aparent mi-au convins vecinii preferați că regiunea Weald din Kent se poate integra în climatul mediteraneean”, a detaliat femeia.

De asemenea, aceasta are și câteva lucruri de reproșat lui David Beckham, care aparent a dat startul unui trend pe internet, dansând. Astfel că, vecinul ei a început să cânte și să danseze, bineînțeles, în bucătăria exterioară.

În urma unui studiu în Marea Britanie s-a arătat faptul că bucătăria exterioară ori hambarul nu reprezintă un etalon al bogăției, ci este una dintre cele mai populare amenajări casnice, chair pe locul 6 în top. Această activitate se află între schimbatul ferestrelor și al acoperișului.

Însă femeia revoltată este de părere că oamenii sunt mult prea înghesuiți în Marea Britanie și astfel conviețuirea ar putea deveni un coșmar.

„Durează ore întregi - mirosul, parafina pentru foc, băutura. În această perioadă a anului, îmi dau seama că cei mai mulți dintre noi trebuie să zâmbim și să suportăm socializarea celorlalți – dar nu în fiecare zi, de îndată ce soarele iese din spatele unui nor”, a mai spus femeia.

Citește și: Ce au putut să scrie pe un afiș locatarii unui bloc din Cluj. Mesajul ciudat pentru vecinul care tușește: „Sunetul deranjează”

Aceasta a dezvăluit că este vegetariană de 40 de ani și se întreabă neajutorată ce păcate ispășește de este nevoită să locuiască lângă o familie înnebunită după grătare.

„Casa este refugiul nostru. Dar sentimentul plăcut al vieții de zi cu zi este serios compromis în astfel de situații. Îmi făceau plăcere (în liniște) prânzul și apusul în grădină. O după-amiază prețioasă petrecută citind o carte”, își amintește ea zilele de demult.

Aceasta spune că în ultimii trei ani aceste activități au fost umbrite de fumul grătarului.

„Nici nu pot să mai las rufele la uscat. În fiecare zi, familia mea - soțul, fiul adolescent și fiica adolescentă, dar și Tilly, Terrierul Tibetan - este în alertă maximă”, mai adaugă femeia.

Aceștia se simt ca făcând parte din armată, un regiment gata să acționeze imediat ce primesc un semnal de alarmă. Cum ajunge la ei mirosul focului, cum ies în curte și adună tot ce au acolo pentru a le băga în casă.

„Închidem toate ușile, toate ferestrele... deși nu pare să facă vreo diferență”, mai spune ea.

Citește și: O femeie a fost amenințată de vecin pentru ceva ce toată lumea face în propria locuință. De la ce a pornit totul

Femeia mărturisește că avea o simpatie deosebită pentru vecinii respectivi și chiar aveau aceeași dădacă la un moment dat.

„Le hrănim pisicile cât sunt în vacanță. Le preiau comenzile. Le duc la loc tomberonul de gunoi. Chiar avem un grup separat pe WhatsApp ca să bârfim despre ceilalți vecini. Însă bucătăria exterioară a stricat totul”, a precizat femeia.

„Faptul că au construit-o chiar sub nasul nostru mi se pare cu adevărat trădare”, spune aceasta, care consideră că vecinii au încălcat regulile comunității astfel.

„Mă simt invizibilă și e ca și cum nu contez”, i s-a plâns ea soțului. „Preferă să stea departe de confruntările directe. De asemenea, el mănâncă carne”, a mai spus ea.

„În ultimii ani, tensiunea mea a crescut treptat. Încă de când se desface primul sac de cărbuni visez să mă întorc acasă și să văd postat semnul care anunță vânzarea casei, astfel putându-mi recupera sanctuarul meu”, mai adaugă femeia.

Citește și: Ce a putut face un șofer care își găsea mereu locul de parcare ocupat de același vecin. Mulți nu s-au așteptat la așa ceva

Deși simte toate aceste frustrări, femeia afișează un zâmbet cald și este foarte prietenoasă cu vecinii de fiecare dată când se întâlnesc.

„Nu vreau să încep un război în toată regula și încerc să fiu cât mai Zen. Dar sunt unele modalități subtile princare pot să-mi impun punctul de vedere. Pentru început, îmi iau revanșa cu ajutorul radioului.

Când este liniște și nu se mai aude niciun fel de activitate pe lângă grătar, când știu că unul dintre ei se bucură de liniștea grădinii - poate citind o carte sau ziarul sau făcând plajă - atunci devin ninja și deschid ușor ușa și strig: <<Hei, Google, pune The Archers. La volum maxim!>> Îi aștept să se plângă...”

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Gestul unor români care au plecat în vacanță în Bali a lăsat un localnic fără cuvinte: „Era să leșine, pe bune”... Un bărbat dat dispărut a fost găsit în burta unui rechin. Ce s-a întâmpalt, de fapt: „Inima mea a murit odată cu tine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x