Antena Căutare

O femeie și-a părăsit soțul și a plecat cu fratele acestuia! Scrisoarea bărbatului i-a provocat șocul vieții!

Într-o zi, o femeie a decis să pună capăt căsniciei sale, printr-o scrisoare. Totuși, a avut parte de șocul vieții ei atunci când a văzut scrisoarea bărbatului.

O femeie și-a părăsit soțul și a plecat cu fratele acestuia! Scrisoarea bărbatului i-a provocat șocul vieții!
I-a lăsat soțului o scrisoare de adio, dar a primit un răspuns de milioane

Într-o zi, o femeie a decis să pună capăt căsniciei sale, printr-o scrisoare. Totuși, a avut parte de șocul vieții ei atunci când a văzut scrisoarea bărbatului.

Dragul meu,

Am decis să te părăsesc. Deși am fost o soție bună în toți acești șapte ani de căsnicie, răbdarea mea a luat sfârșit. Ultima perioadă a fost un adevărat chin pentru mine și picătura care a umplut paharul a fost atunci când șeful tău m-a sunat să-mi spună că ți-ai dat demisia.

Săptămâna trecută nu ai văzut că m-am tuns scurt, că ți-am pregătit mâncarea preferată sau că am purtat o lenjerie sexy pentru tine. După cină ai ales să te uiți la meci și să mă ignori total. Așa că nu-mi spune că mă iubești din moment ce nici nu mai vrei să facem dragoste. Ba mai mult, cred că mă înșeli.

Să nu mă cauți, am să mă mut cu fratele tău în alt oraș.

Toate cele bune,

Fosta ta soție.”

Te lasă FĂRĂ CUVINTE! Scrisoarea unei mame pentru viitoarea noră: "Nu te cunosc încă, dar te iubesc. Mă rog la Dumnezeu să înţelegi cât de importantă eşti"

Soțul i-a dat femeii un răspuns cu adevărat surprinzător

Răspunsul bărbatului a fost însă de-a dreptul copleșitor. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Draga mea,

Mă bucur că mă părăsești, fiindcă nu ai fost o soție așa bună precum pretinzi.

Mă uit la meciuri ca să nu îți mai aud văicărelile tot mai dese. Am văzut că te-ai tuns, dar ce voiai să fac? Să îți spun că arăți ca un bărbat și să te rănesc? Am fost învățat de mic să am grijă ce spun, ca să nu-i rănesc pe cei din jur.

Cât despre mâncarea preferată pe care mi-ai gătit-o, probabil m-ai confundat cu fratele meu. Eu nu am mai mâncat așa ceva de șapte ani.

Da, am văzut și costumația sexy. Totuși, ai uitat să rupi eticheta cu prețul. În aceeași zi, fratele meu împrumutase de la mine fix aceeași sumă. Ce coincidență, nu?

Și totuși, te iubesc. Am vrut să facem căsnicia să meargă și, când am câțtigat la loto zece milioane de dolari, am decis să-mi dau demisia ca să fiu mai aproape de tine. Cumpărasem bilete în Jamaica. Dar am o întrebare: de unde are șeful meu numărul tău de telefon? Ce treabă ai avut tu cu el?

Îți doresc să fii fericită.

Și mulțumesc și pentru scrisoare, căci avocatul tocmai mi-a spus că o va folosi ca probă la divorț pentru ca tu să nu primești nimic din averea mea de zece milioane de dolari. Ai grijă de tine.

Cu drag,

Soțul tău, viitor fost.”

Scrisoarea unei prostituate către o soție înșelată! „Nu te cunosc, dar să te întreb ceva”!

VIDEO VIRAL: Curaj uluitor pentru o tânără! A născut în maşină, iar soţul ei a filmat totul!... Mort de beat, a adormit pe șine și a trecut trenul peste el! Ce-au găsit la fața locului i-a lăsat pe toți cu gurile căs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x