Antena Căutare

O mireasă a avut o cerință inedită pentru viitorul soț înainte de nuntă: „Mi-era teamă...” Cum au reacționat internauții

Cerința unei mirese a stârnit controverse în online. Oamenii au considerat că este deplasată și au criticat-o aspru.

mână de femeie îmbrăcată în mireasă cu inel pe deget care ține o mână de bărbat în cămașă Galerie
Mireasa nu s-a așteptat la reacțiile pe care le-a primit | Shutterstock

Ziua nunții este una dintre cele mai importante în viața oricui. Mireasa și mirele se străduiesc să facă din această zi una memorabilă, atât pentru ei, cât și pentru apropiații lor.

O mireasă a avut o cerință inedită pentru viitorul soț înainte de nuntă. De ce i-a înfuriat pe internauți

Tocmai de aceea apelează la ajutor de specialitate, precum organizator de nunți, fotograf, cofetar etc. Pregătirile nu sunt deloc ușoare și deseori trezesc tensiuni în cuplu.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Răzvan Simion nu și-a invitat la nuntă toți colegii de la Neatza. Ce a ieșit la iveală acum

Articolul continuă după reclamă

Nu este ieșit din comun ca unii să rupă logodna din cauza certurilor apărute în timpul organizării marelui eveniment.

De cele mai multe ori, miresele sunt cele care au mai multe dorințe, visând la această zi de mici. Astfel că, fie au o viziune foarte clară în privința acelei zile, fie că au așteptări specifice de la cei din jur, dar și de la sine.

Multe își impun să slăbească până în ziua cu pricina, ori investesc în diferite tratamente și chiar operații estetice pentru a arăta de milioane în acea zi. Unele dorințe sunt realizabile, în timp ce altele sunt de-a dreptul absurde.

Citește și: Anda Adam, nașă înainte de propria nuntă. Cântăreața și mireasa au venit cu elicopterul la eveniment. Imagini spectaculoase

Internauții au avut reacții virulente după ce o mireasă i-a cerut viitorului soț să se bronzeze. Mulți au acuzat-o de rasism. Aceasta s-a plâns în mediul online de faptul că logodnicul ei este mult prea palid, ceea ce ar strica fotografiile de nuntă.

Potrivit unei surse, aceasta consideră că ar fi un contrast mult prea mare între ei în imagini, lucru ce ar dăuna amintirii lor:

„L-am rugat pe logodnicul meu să aibă în vedere să se bronzeze puțin înainte de nuntă”, a fost mesajul tinerei. „Bineînțeles că nu s-a sinchisit prea tare, așa că este mult mai alb decât mine. Eu fac jogging, mă bronzez destul de ușor, așa că am încercat din răsputeri să stau cât mai departe de soare. Cu toate acestea, o să folosesc un spray foarte subtil pentru ziua nunții pentru a acoperi urmele neuniforme.

Citește și: Gestul incredibil pe care acești miri l-au făcut cu florile de la nuntă. Au uimit întreaga lume și au devenit imediat virali

E ciudat ca bărbații să apeleze la spray autobronzant? Am văzut câteva cupluri în ziua nunții unde mireasa era mult mai bronzată decât mirele și mi-e teamă să nu fiu prea neagră pe lângă el în pozele noastre.”

Reacțiile internauților au fost destul de virulente:

„De ce îi spui că trebuie să se bonzeze? Ocupă-te de propria piele”, i-a scris cineva.

„Mă îngrijorează pozele de nuntă extrem de costisitoare”, i-a răspuns mireasa.

Citește și: Superstiții în legătură cu rochia de mireasă. Ce se spune în popor dacă îți dai rochia mai departe

„Fă-ți griji în legătură cu divorțul costisitor care o să te aștepte dacă o să încerci să-i dictezi fiecare mișcare”, vine replica altui urmăritor.

„Nu e nimic greșit să-l rogi să se bronzeze. Devine o problemă dacă insiști”, spune altcineva.

„Poftim?! Cui îi pasă dacă e prea palid sau arată în orice fel? Pare o umbră de rasism în ceea ce spune, ca și cum nu ar vrea să arate ca un cuplu mixt în fotografii, când de fapt amândoi sunt albi”, a punctat un altul.

FAKE NEWS: Un preot vinde parcele în Rai și garantează învecinarea cu Creatorul. Cât costă și de la ce a pornit totul... Locul adorat de români care oferă până la 30.000 euro să-ți cumperi o casă. Cum poți obține banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x