Antena Căutare

Orlando Bloom e geamăn cu pictorul Nicolae Grigorescu? Și de ce seamănă Putin cu puștiul din „Singur acasa”? Credeai că ești UNIC? Mai gândește-te! Ei s-au REÎNCARNAT deja!

O serie de fotografii de pe internet au stârnit numeroase reacții în mediul online și tot mai multe persoane au rămas uimite de ceea ce au văzut.

O serie de fotografii de pe internet au stârnit numeroase reacții în mediul online și tot mai multe persoane au rămas uimite de ceea ce au văzut.

Este vorba despre diferite celebrități ce au mai „apărut” în trecut. Chipul lor seamănă izbitor de mult cu cel al altor persoane, chiar dacă vin din vremuri diferite.

Unii spun că ar fi vorba despre reîncarnare. Alții, adepți ai științei, aduc ca argument faptul că și în genetică pot exista asemănări. Un studiu a arătat că o dată la un număr mare de nașteri poată să apară și o persoană cu care să semeni fizic.

Așa am observat că actorul Orlando Bloom seamănă cu pictorul român Nicolae Grigorescu, că Sylvester Stallone pare că a fost Papa Gregory într-o viață și că Macaulay Culkin în adolescență părea geamănul lui Vladimir Putin, la aceeași vârstă.

FOTO: Are o RELAȚIE INTERZISĂ! Familia e DISPERATĂ, prietenii sunt ÎNGROZIȚI! ”Împart patul cu ei”... S-a machiat cu pensula prietenei, dar va regreta toată VIAȚA! „Medicii mi-au spus că nu voi mai putea niciodată să fac A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x