Antena Căutare

Reacția amuzantă a unui bărbat, când a asistat la nașterea fiicei sale. Imaginile au devenit rapid virale

Pentru multe cupluri, prezența tatălui în sala de naștere, alături de partenera sa, este crucială. Reacția unui bărbat când a asistat la nașterea copilului său a devenit virală în mediul online.

familie nastere Galerie
Reacția amuzantă a unui bărbat, când a asistat la nașterea fiicei sale. Imaginile au devenit rapid virale | Shutterstock

De această dată, un bărbat din Arkansas, SUA, care a devenit proaspăt tătic, i-a amuzat pe mulți internauți cu reacția sa. Tehnicianul care asista și el în sală a reușit să fotografieze momentul magic, înainte ca mama să înceapă să nască după șase ore de travaliu.

Citește și: A renunțat la un aliment banal și a slăbit subit primele 50 de kg. Povestea spectaculoasă a bărbatului care cântărea 300 de kg

Reacția amuzantă a unui bărbat, când a asistat la nașterea fiicei sale. Imaginile au devenit rapid virale

Ceea ce este și mai surprinzător este că nou-născutul era al treilea copil pentru Brett Sills, un șofer de camion în vârstă de 32 de ani, care a fost prezent la nașterea fiecărui copil al său. Diferența în această situație a fost că acum a privit în jos în timp ce prietena sa, Amanda Roelofs, era pe cale să nască.

"Întotdeauna îmi ținea un picior, dar întorcea privirea," a mărturisit iubita lui. "De data asta, medicul l-a implicat total și a fost o experiență minunată." Și într-adevăr așa a fost. În fotografiile surprinse, bărbatul pare complet înspăimântat când vede capul fiicei sale ieșind, scrie Brightside.me.

Odată ce bebelușul a venit pe lume, tatăl a rămas acolo încremenit, parcă neputând să-și creadă ochilor. "Expresia lui este neprețuită," a comentat o persoană. "Arată terorizat și dezgustat în același timp," a adăugat altcineva.

Citește și: O femeie a observat un mesaj bizar scris cu pixul pe mâna călătorului din fața ei. Ce a urmat după ce a postat totul pe internet

Când prietena lui a văzut fotografiile pentru prima dată, nu a putut să nu izbucnească în râs. "Am început să râd în hohote," a mărturisit ea. "Le-am trimis surorii mele, iar ea mi-a spus că trebuie să le postezi ca să devină virale."

Dar care au fost gândurile tatălui în acel moment? La ce se gândea el, de fapt? "Mă uitam doar la capul ei! De la dimensiunea unei mingi de baseball, a trecut la dimensiunea unui pepene!" a dezvăluit el. A adăugat și faptul că, deși era a treia oară când trecea prin asta, tot nu se putea obișnui cu imaginea.

Pe de altă parte, prietena lui dorește să lămurească că Sills este cel mai bun partener și tată. Pur și simplu, este puțin "sensibil" în ceea ce privește nașterea. "Mi s-a părut amuzant. Nu am fost supărată deloc."

De ce toaletele publice nu au uși care ating podeaua. Care este cea mai comună explicație... A crezut că este prea frumoasă ca să fie iubită, în timp ce bărbatul visurilor sale o ignora. Acum, cei doi vorbesc desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x