Antena Căutare

Și-a pus panouri solare pe casă, iar de atunci trăiește un coșmar. Ce a pățit bărbatul: „Ar fi trebuit pur și simplu să le smulg”

Un bărbat și-a pus panouri solare pe casă, iar acum trece printr-un adevărat coșmar. Iată ce s-a întâmplat.

Galerie
Un bărbat trece printr-o situație aproape fără ieșire în urma montării panourilor solare | Shutterstock

În prezent, tot mai mulți români caută alternative sustenabile, pentru o viață mai sănătoasă și mai lipsită de griji. Panourile solare au fost promovate ca fiind soluția ideală pentru un consum de energie eficient.

Citește și: (P) Un distribuitor de panouri fotovoltaice, unica soluție pentru maximum de eficiență!

Și-a pus panouri solare pe casă, iar de atunci trăiește un coșmar. Ce a pățit bărbatul: „Ar fi trebuit pur și simplu să le smulg”

Un bărbat trece printr-o situație greu de imaginat, după ce a ales să își optimizeze consumul energetic punând pe casă panouri solare.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unei surse, locuința a aparținut mamei bărbatului, care însă a decedat din cauza unor probleme de sănătate.

Citește și: Un bărbat care a cumpărat trei apartamente cu 135.000 de euro a descoperit că locuiau deja oameni în ele. Cum a intervenit poliția

Ralph Wilson, de 59 de ani, a decis după decesul mamei sale să vândă locuința, însă a fost surprins să afle că nu poate face asta. Cauza este contractul încheiat cu o companie de panouri solare.

Citește și: Principalele motive pentru care nu se pot vinde anumite case sau apartamente în România

ASG este compania respectivă. Aceasta este destul de cunoscută în Marea Britanie, deoarece mulți clienți s-au declarat hărțuiți de reprezentanții acesteia, ba mai mult au fost chemați în istanță, după ce au relatat ce fel de servicii au primit.

Autoritățile s-au sesizat, iar ASG este anchetată.

Citește și: Atenția Regelui Charles al III-lea pentru Viscri a crescut extrem de mult prețurile în zonă. Cu cât se vinde acum o casă acolo

Cu toate acestea, Ralph spune că îi este imposibil să vândă locuința mamei sale, după ce aceasta a încheiat un contract de închiriere neclar. Respectivul contract ar fi încheiat pe 25 de ani.

În urma contractului respectiv, compania refuză să demonteze panourile solare înainte de termenul stabilit.

Citește și: Nou trend imobiliar. Românii fac afaceri în Egipt. Cu cât își închiriază casele

„Am fost disperat după bani, pentru a putea plăti îngrijirea mamei mele. Avea demență și a fost oribil spre sfârșit. În ultimele șase luni nici măcar nu mă cunoștea. Casa este un lanț în jurul gâtului și o îngrijorare constantă”, spune bărbatul.

De asemenea, acesta specifică faptul că valoarea casei a scăzut considerabil după montarea panourilor solare.

Citește și: Nu au avut bani de o casă și locuiesc într-un cort, dar sunt proprietarii unei insule: „Ne simțim incredibil”

„Mă simt ca și când nu pot face nimic. Este un scandal. Ar fi trebuit pur și simplu să le smulg. Nu fac bani pentru ei, electricitatea este oprită. Casa nu mai este locuită.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a te caza în apartamentul lui Jorge din Mamaia. Artistul a intrat în domeniul afacerilor

Am o casă care nu poate fi vândută! A scăzut la 215.000 de lire sterline acum. Dacă o ofertă ajunge la 205.000 de lire, o voi vinde. Este o locație excelentă”, a mai adăugat el.

Locuința se află în orașul Nantwih din Marea Britanie.

Povestea tânărului care a învins cancerul și a devenit asistent medical în spitalul unde s-a tratat. Prin ce a trecut... O femeie a dezvăluit ce a putut să facă la nunta prietenei sale, deși mireasa o avertizase înainte. Puțini aveau curajul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x