Antena Căutare

Svetlana Alexeeva și-a depășit limitele atunci când nimeni nu mai credea în ea. A ajuns model deși a trăit o experiență dificilă

Svetlana Alexeeva și-a depășit limitele și a ajuns să fie model deși nimeni nu ar fi crezut că o să își revină după drama prin care a trecut.

svetlana alexeeva Galerie
Svetlana Alexeeva și-a depășit limitele și a ajuns să fie model deși nimeni nu ar fi crezut că o să își revină după drama prin care a trecut. | profimedia

Rusoaica, în prezent în vârstă de 21 de ani, a trecut prin cele mai grele momente în copilărie, din cauza unui eveniment care a marcat-o pe viață și i-a lăsat urme adânci, atât fizice, cât și psihice.

Pe când avea doar 4 ani, Svetlana și-a văzut moartea cu ochii. La vârsta la care multe fetițe se joacă cu păpușile, își fac primii prieteni și descoperă lumea, rusoaica se lupta cu răni grave.

Prinsă într-un incendiu, micuța abia a reușit să scape cu viață, după ce focul și durerea și-au lăsat cumplita amprentă asupra pielii ei. Crezând că nu o să supraviețuiască, Svetlana nu mai avea nicio speranță, văzând cum arsurile i-au afectat aproape toată suprafața corpului.

Cei apropiați, disperați și ei din cauza nenorocirii, au crezut că o vor pierde, dar Svetlana a dovedit că e o luptătoare. Micuța de doar 4 ani a luptat luni întregi pentru ca rănile ei și grefele de piele să se vindece și ea să se poată mișca din nou.

Focul care a mistuit-o

După incendiul cumplit, Svetlana a rămas cu răni sufletești de nevindecat. Chiar dacă pielea s-a strâns în cicatrici în forme ciudate, teama ei a rămas vie. Recuperarea a fost una extrem de dificilă, dar rusoaica a strâns din dinți și și-a revenit complet, deși tot pieptul ei, toracele și coapsele îi erau pline de cicatrici.

La școală, a devenit ținta tuturor glumelor proaste și mulți copii au râs de învățișarea ei. De aceea, alegea mereu să meargă cu corpul acoperit complet pe stradă. Din nefericire, când a mai crescut, Svetlana a devenit ținta abuzurilor sexuale și emoționale.

Citește și: A cheltuit peste 50 000 de lire sterline pentru tatuaje cu personajelor de benzi desenate. Cum arată Juliane Förster

Cicatricile massive de pe piept nu i-au afectat doar stratul superior al pielii, ci și mușchii și bustul. Astfel că, atunci când s-a vindecat, Svetlana a înțeles cu greu că ea nu mai are glandele mamare și că nu o să dezvolte în adolescență un bust, așa cum aveau toate colegele ei.

În ciuda tuturor acestor deficiențe și a faptului că era ținta bullying-ului, rusoaica a învățat să trăiască cu ea, așa cum era acum, fără să se mai învinuiască pentru nimic. Percepția oamenilor despre ea era doar a lor, nu și a ei, iar ei nu ar fi înțeles niciodată prin ce chinuri a trecut ea.

Ce carieră a ales Svetlana

Pe măsură ce a crescut și a absolvit liceul, Svetlana nu știa pe ce drum să o apuce și ce carieră ar fi putut urma având în vedere consecințele gravului accident. Cu toate acestea, a existat cineva care i-a citit suferința în ochi și i-a observat trăsăturile blânde ale feței, iar soarta tinerei s-a schimbat imediat.

Citește și: După operație, o femeie s-a trezit că vorbește cu alt accent! Ce explicație au avut medicii

Svetlana a ajuns un model de success și pozează pentru branduri de top, inspirând femeile din întreaga lume să se mândrească cu formele lor și cu imperfecțiunile lor, așa cum sunt ele. Pentru ea, cicatricile pe care le poartă sunt acum semnătura ei, fiind mândră de cee ace a devenit. Frumoasa Svetlana a devenit o femeie puternică și și-a urmat visul în ciuda teribilei experiențe prin care a trecut.

Deși focul i-a distrus copilăria și i-a afectat întreaga viață, Svetlana a decis să meargă mai departe, în ciuda tuturor greutăților.

O femeia obișnuia să bea 15 cola pe zi. Cum arată azi Karina Dunford, după ce a renunțat la sucul preferat... Voia să facă o baie spumoasă când a observat că din robinet atârnă niște fire negre. Descoperirea a băgat-o în sperieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x