Antena Căutare

Transformarea spectaculoasă a mamei unei mirese cu ajutorul machiajului. Invitații au crezut că sunt surori

În ziua cea mare a nunții, miresele sunt cele care strălucesc și au parte de una dintre cele mai fericire momente ale vieții lor. Ei bine, de această dată în centrul atenției a fost și mama miresei, care a avut parte de o transformare cu totul spectaculoasă. Iată imaginile care vorbesc de la sine!

transformare machiaj Galerie
Transformarea spectaculoasă a mamei unei mirese în ziua nunții fiicei sale. Invitații au crezut că sunt surori! | Captură Video TikTok

Machiaj sau magie? Urmăritorii unei specialiste în machiaj și-au pus această întrebare, după ce au putut urmări o transformare cu adevărat spectaculoasă. Machiajul este cunoscut ca fiind o „armă”, puternică, mai ales în mâinile unui priceput.

Un filmuleț de pe platforma TikTok a ajuns viral, după ce cea care îl gestionează, Ama, care este make-up artist și har stylist specializat pe nunți și evenimente de profil, a publicat transformarea pe care i-a făcut-o mamei unei mirese.

Citește și: Ce a putut să facă o cumnată miresei, chiar la nuntă. Imaginile au devenit virale

Transformarea spectaculoasă a mamei miresei în ziua nunții fiicei sale. Cum a întinerit cu 10 ani datorită unui machiaj extrem de reușit

Înainte de nuntă, femeia s-a programat pentru un machiaj care să dureze pe toată întreaga ceremoniei și care să îi scoată în evidență trăsăturile, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Imaginile de tipul „înainte și după” au fost apreciate de peste 26.000 de oameni. Mama miresei s-a prezentat nemachiată, fiind pozată în această ipostază, iar apoi în filmuleț apare și transformarea spectaculoasă. Ama și-a anunțat urmăritorii că vor avea parte de o surpriză, astfel că i-a încurajat să urmărească video-ul respectiv până la final.

Citește și: Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții s-au declarat cuceriți de transformare, tenul femeii arătând impecabil, iar ochii acesteia fiind frumos scoși în evidență de un contur simplu, dar de efect. Majoritatea urmăritorilor au fost de acord că machiajul a întinerit-o pe femeie cu cel puțin 10 ani, explicând că în prezent aceasta și fiica ei au ajuns să arate ca două surori. „Zici că sunteți surori”, se aude pe fundal și o voce din studioul de machiaj.

Citește și: Jordyn Lyne, o femeie cu un look aparent banal, reușește să cucerească toți bărbații. La ce truc apelează

Doamnele și domnișoarele curioase au cerut detalii suplimentare despre modul în care a fost realizat machiajul și despre produsele folosite, pentru a putea recrea și ele pașii. Partea interesantă este că tehnica folosită de make-up artist este, cel mai probabil, una specială, având în vedere că machiajul nu a fost unul prea încărcat, ci doar a scos în evidență trăsăturile femeii, fără să exagereze în vreun fel.

De regulă, machiajele de seară sau pentru evenimente precum nunta tind să fie ceva mai stridente, pentru un plus de efect, însă această metodă nu mai este în trend, punându-se mai mult accentul pe naturalețe, chiar dacă vorbim despre machiaj.

Motivul incredibil pentru care o soacră insistă ca nora să nu-și mai alăpteze bebelușul. Ce a dezvăluit proaspăta mămică... O femeie a mers la salon ca să se tundă, dar când s-a uitat în oglindă a crezut că nu vede bine. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x