Antena Căutare

Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp

Un bărbat a ales să facă un experiment și a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. După câteva zile, omul a descoperit ceva complet neașteptat despre corpul său.

carne cruda tocata Galerie
Omul a dezvăluit de ce a ales să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila poveste a unui bărbat din Statele Unite ale Americii care a dedcis să experimenteze dacă poate trăi, timp de 78 de zile, mâncând doar carne crudă, precum oamenii cavernelor. Nu a durat mult și omul a făcut o descoperire complet neașteptată.

Un bărbat a decis să mănânce doar carne timp de 78 de zile ca să vadă ce se întâmplă în corpul său

Oricât de greu ar părea de crezut, omul a decis să devină parte a unui experiment cu totul și cu totul neașteptat. Timp de zile, acesta și-a propus să consume doar carne crudă, pentru a putea descoperi dacă se poate supraviețui în astfel de condiții sau nu.

Citește și: O pensionară a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis ușa a trăit o spaimă uriașă. Ce a găsit în aragaz

În timp ce luna ianuarie a fost dedicată de unii curentului vegan și vegetarian și mulți s-au abținut de la produsele pe bază de proteină animală, un bărbat a decis să facă o mișcare complet opusă și a anunțat că va încerca să supraviețuiască doar mâncând carne crudă. Și-a propus să respecte acest regim alimentar complet neobișnuit timp de 78 de zile, pentru a vedea ce se întâmplă în corpul său și pentru a putea descoperi dacă un om poate supraviețui cu o astfel de dietă.

Bărbatul din Statele Unite ale Americii susține că, înainte de asta, a ținut diete bazate pe plante, dar a ajuns să aibă probleme de sănătate din cauza acestora. De aceea, omul s-a decis să își antrenez stomacul să digere doar carnea carne crudă, ouă crude și lapte.

Citește și: Ce e recomandat să faci înainte să pui carnea în frigider. Specialiștii spun că e un pas important

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Americanul a dezvăluit faptul că mâncărurile lui preferate sunt pieptul de pui, fripturile de vită și peștele spadă. Până în prezent, acesta se laudă cu faptul că a evitat intoxicațiile alimentare. Totuși, specialiștii sunt de părere că omul riscă în orice moment să ia E.coli, samonella sau shigella, lucru ce poate duce la afecțiuni extrem de grave. Totuși, medicii trag un semnal de alarmă și spun că, dacă omul nu va include în curând și fructe și legume, ar putea să sufere de constipație, hemoroizi, scorbut și alte probleme serioase de sănătate.

În plus, bărbatul care a ales să consume doar carne timp de 78 de azi ține și un fel de jurnal online pe Instagram, acolo unde are peste 80.000 de urmăritori din întreaga lume. Scoppul este acela de-a arăta cât timp poate supraviețui un om cu o asemenea dietă, potrivit celor de la mirror.ro.uk.

Așa cum era de așteptat, pozele și clipurile video cu bărbatul care mănâncă întruna carne au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții.

„Vreau să văd cum e să trăiești ca acum 500 de ani”, a scris bărbatul despre toată experiența sa, sprea marea uimire a multora. Rămâne de văzut și mulți urmăresc pe Instagram peripețiile culinare ale omului, pentru a vedea cât de bine se descurcă și pentru a afla dacă oamenii pot trăi doar mâncând carne crudă.

La un moment însă, după câteva zile, acesta a decis să introducă în dieta lui și cartofi, orez și carne gătită de pui, pentru a putea avea enegie și pentru a sta departe de diferite complicații medicale. În plus, medicii trag un semnal de alarmă și avertizează că fructele de mare și carnea crudă trebuie consumate numai dacă au fost cumpărate de la surse de maximă încredere.

De ce 222 este un semn puternic și cât de specială este ziua de azi, 2.02.2022. Ce semnificație are numărul... Whitney Paige Venable susține că-i intimidează pe ceilalți cu bustul său natural. Cum arată decolteul de care e mândră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x