Antena Căutare

Un bărbat a fost condamnat la închisoare, din cauza personajului Gollum din "Stăpânul Inelelor", și a pierdut custodia copiilor

La prima vedere, poate părea aberant! Un cetăţean turc a primit un an de închisoare cu suspedare și i-a fost anulată custodia copiilor. Totul după ce a recurs la un gest jignitor.

La prima vedere, poate părea aberant! Un cetăţean turc a primit un an de închisoare cu suspedare și i-a fost anulată custodia copiilor. Totul după ce a recurs la un gest jignitor.

Acesta l-a comparat pe preşedintele Erdogan cu personajul Gollum, din filmul Stăpânul Inelelor. Bărbatul a fost găsit vinovat de către judecători pentru acuzaţiile de insultă, scrie gandul.info.

Rifat Cetin a primit o pedeapsă cu închisoare de un an de zile cu suspendare şi i-au fost anulate drepturiile de custodie copiilor, după ce a postat pe Facebook trei fotografii ale preşedintelui Recep Tayyip Erdogan alături de trei fotografii ale personajului Gollum cu expresii faciale similare.

Dovada că extratereștrii există?! Imaginile au fost publicate de NASA. Detaliul care le-a atras atenția... BAC-ul, spaima a zeci de de generaţii! Cum descria Mircea Eliade experienţa "examenului maturităţii": "Ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x