Antena Căutare

Un tânăr a aruncat frigiderul vechi într-o prăpastie, dar apoi a trăit o surpriză uriașă! Ce i s-a întâmplat (VIDEO)

Un tânăr s-a gândit să scape de un frigider vechi şi l-a aruncat, la propriu, într-o prăpastie! A filmat și s-a lăudat cu isprava sa, dar apoi a trăit o surpriză de zile mari!

Un tânăr s-a gândit să scape de un frigider vechi şi l-a aruncat, la propriu, într-o prăpastie! A filmat și s-a lăudat cu isprava sa, dar apoi a trăit o surpriză de zile mari!

Bărbatul a decis să scape de frigiderul vechi într-un mod memorabil. Mândru nevoie mare de isprava sa, acesta a rugat chiar și un prieten să-l filmeze când face acest lucru, doar că ideea s-a dovedit una...nefericită.

Imaginile, devenite virale, au ajuns la Garda Civil, care l-a identificat şi l-a acuzat că poluează mediul.

Tânărul şi prietenul său au fost obligaţi să scoată frigiderul din prăpastie, înapoi pe şosea. Şi asta nu e totul: bărbatul va plăti şi o amendă care ar putea ajunge la 45.000 de euro!

În plus, el a şi fost concediat de firma la care lucra. La rândul său, compania ar putea fi şi ea sancţionată pentru depozitarea ilegală a deşeurilor.

Primăria București împlinește 155 de ani. Cum arăta primul edil al capitalei, Barbu Vlădoianu?... Dulapul metalic ignifug, cel mai sigur obiect de mobilier de birou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x