Antena Căutare

Un tată a citit scrisoarea fiului său către Moș Crăciun și a descoperit ceva neașteptat. A izbucnit în lacrimi. Ce a scris copilul

Un tată a fost mai mult decât surprins atunci când a citit ce scrisoare a putut să scrie fiul său către Moș Crăciun. Când a citit mesajul, omului nu i-a venit să creadă ce a descoperit și a izbucnit în lacrimi.

baiat care scrie o scrisoare, barbat plangand si scrisoare in brad Galerie
Când a văzut ce a scris băiatul în scrisoare, tatăl a plâns de emoție | sursa foto: Shutterstock

În fiecare an, în preajma Crăciunului, copii din întreaga lume scriu scrisori către Moș Crăciun și își deschid astfel inimile, spunând ce anume își doresc. Un copil însă a reușit să își emoționeze din plin tatăl. Atunci când i-a citit scrisoarea, bărbatul a făcut o descoperire neașteptată și a izbucnit în lacrimi.

Când a citit scrisoarea fiului său către Moș Crăciun, un bărbat a descoperit ceva neașteptat și a izbucnit în lacrimi

Aceasta este emoționanta întâmplare prin care a trecut recent un tată. Chiar cu câteva zile înainte de Crăciun, fiul său a decis să îi scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Tatăl băiatului s-a oferit să o ducă la poștă, însă nu s-a putut abține să nu arunce un ochi pe text.

Citește și: O mamă strânge bradul de Crăciun pe 25 Decembrie, la ora 7 seara. Când află motivul, mulți îi dau dreptate

Totuși, când a deschis hârtia și a citit mesajul, omului nu i-a venit să creadă. Descoperirea pe care a făcut-o l-a făcut să izbucnească în lacrimi. A pus imediat mâna pe telefonul mobil și a pozat totul, iar imaginea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

„Lucrez la o firmă de curierat și aceasta este scrisoarea pe care fiul meu a scris-o lui Moș Crăciun”, a fost mesajul scris de bărbat în dreptul fotografiei cu textul copilului, arată cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Când a auzit ce îi cere soacra cadou de Crăciun, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a descoperit

Se pare că puștiul, spre deosebire de alți copii de vârsta lui, nu a ales să ceară jucării sau cadouri scumpe, și ceva complet neașteptat. Când a descoperit despre ce este vorba, tatăl său a izbucnit în lacrimi și nu i-a venit să creadă.

„Dragă Moș Crăciun, mi-ar plăcea enorm să petrec mai mult timp alături de tatăl meu, așa că aș aprecia extrem de tare dacă l-ai ajuta să termine serviciul mai repede. E curier și oamenii comandă atât de multe cadouri. M-aș bucura enorm dacă l-ai putea ajuta în orice fel. Cu drag, Jonah.”, a scris copilul în scrisoarea sa pentru Moș Crăciun.

Poza cu mesajul copilului a devenit imediat virală și a topit inimi în întreaga lume. Nu puțini au fost cei care au reacționat și au transmis mesaje bărbatului care a avut curajul să facă publică scrisoarea fiului său. Omul a primit numeroase aprecieri și încurajări de la oameni din întreaga lume.

O femeie a crezut că are apă în ureche, așa că a mers la spital. Asistenta s-a uitat, dar a observat că ceva se mișcă... O mamă strânge bradul de Crăciun pe 25 Decembrie, la ora 7 seara. Când află motivul, mulți îi dau dreptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x