Căutare Live

„Fericirea copilului merită orice sacrificiu”. Un tată s-a costumat în femeie, iar motivul a făcut o lume întreagă să plângă. Video

Un tată din Brazilia care a rămas văduv în urmă cu trei ani a făcut un gest impresionant pentru fiica sa, de Ziua Mamei. Bărbatul s-a costumat în femeie şi a apărut la serbarea organizată la şcoală cu această ocazie.

Un tată din Brazilia care a rămas văduv în urmă cu trei ani a făcut un gest impresionant pentru fiica sa, de Ziua Mamei. Bărbatul s-a costumat în femeie şi a apărut la serbarea organizată la şcoală cu această ocazie.

În acest fel, tatăl din Brazilia i-a îndeplinit dorinţa fetei lui de doar cinci ani, care îl rugase să-i fie mamă pentru o zi.

Pentru ca micuţa să nu fie marginalizată de colegi, bărbatul şi-a pus perucă, a îmbrăcat o rochie colorată, ba chiar şi-a vopsit şi barba.

Bprbatul a intrat perfect în rol, pentru fetița lui, şi a postat pozele pe o reţea de socializare.

A avut şi un mesaj pentru eventualele critici: „Fericirea copilului merită orice sacrificiu”.

Uitați des unde v-ați pus cheile sau de ce ați intrat într-o cameră? Vești bune! Oamenii uituci sunt mai inteligenți dec... Administratorul NASA a anunțat! Când ar putea fi trimisă o femeie pe Lună, pentru prima dată în istorie...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri