Antena Căutare

Val de reacții pe internet după mai multe imagini cu marea plină de alge de la Năvodari: „Credeam că e ciorbă de urzici”

În ultimele zile, mai multe imagini cu apa mării din stațiunea Năvodari s-au viralizat pe rețelele de socializare.

Val de reacții pe internet după mai multe imagini cu marea plină de alge de la Năvodari: „Credeam că e ciorbă de urzici” | Captură TikTok

Mai mulți turiști au filmat, zilele trecute, plaja de la Năvodari, arătând algele care s-au strâns la malul mării. Imaginile s-au distribuit masiv pe rețelele de socializare, iar internauții au făcut haz de necaz pe seama lor.

Citește și: Stațiunea de la mare care le interzice turiștilor să se plimbe în costum de baie. Ce amendă riscă cei care încalcă regula

Imaginile cu apa mării de la Năvodari au stârnit imaginația internauților

În ciuda entuziasmului de început de vară, turiștii care au decis să își petreacă concediul pe plaja din Năvodari au devenit rapid reticenți. Câțiva dintre aceștia și-au arătat dezamăgirea pe internet, în dreptul imaginilor în care au surprins apa mării plină cu alge.

Articolul continuă după reclamă

„Cam așa stă situația la malul mării la plaja din Năvodari, e foarte trist, mai ales pentru cei care vin din depărtare să petreacă câteva zile la mare. E dezastru, e plin de alge, e ca o pătură, nu ai cum să intri în apă!”, povestește o femeie pe platforma de divertisment TikTok.

După ce imaginile au început să circule pe rețelele de socializare, internauții au început să glumească pe seama lor.

„Intri om, ieși Shrek!”/„Credeam că e mâncare de urzici!”/„Unde ai găsit așa curat, eu mi am lăsat iubita în mare la Năvodari și o caut de trei zile, nu mai dau de ea”/„Sucul ăla de mere de la dozator de când eram mici”, au comentat internauții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Stațiunea de pe litoralul românesc în care te poți caza și cu 35 de lei pe noapte. E adorată de turiștii români

La ce preț a putut să ajungă un șezlong pe litoralul românesc

Sezonul estival a sosit! Vara a început în forță, iar temperaturile au crescut considerabil. Vremea este perfectă pentru plajă, însă prețurile i-ar putea contraria pe turiști.

Constănțenii au inspectat plajele și au observat câteva particularități. Potrivit unei surse, plajele din Mamaia și Mamaia Nord sunt goale, în ciuda faptului că sezonul estival a început la data de 1 iunie.

Acest lucru i-a contrariat, mai ales că vremea este perfectă pentru plajă. Nu a durat mult până ce au observat ce i-ar putea ține la distanță pe turiști: prețul șezlongurilor.

Costul de închiriere a unui șezlong i-a uluit. Pe o plajă populară din Mamaia Nord, un șezlong costă 100 de lei. Este adevărat că sunt și plaje unde prețurile pornesc de la 30 sau 50 de lei, însă pentru o familie mai numeroasă, costurile unei zile de plajă se ridică virulent.

La costul șezlongului se adaugă și cel al gustărilor de peste zi, cât și masa de prânz. Toate acestea necesită un buget destul de mare pentru românii de rând. Bineînțeles, oricând se poate apela la cearșaf sau la prosop, însă puține mai sunt plajele unde mai este loc pentru ele.

Reprezentanții unui restaurant l-au dat în judecată pe unul dintre clienți, care a lăsat un bacșiș colosal. Ce s-a întâm... Un fumător care avea o tuse puternică a mers la spital și medicii au rămas mască atunci când au văzut ce crește în gâtul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x