Antena Căutare

Veronica Merritt are atât de mulți copii, încât folosește culori pentru a-i distinge. Cât de mare e familia ei

Veronica Merritt are una dintre cele mai numeroase familii din lume. Femeia a devenit mamă pentru prima dată la 14 ani și a petrecut aproape 8 ani jumătate din viața ei fiind însărcinată. Deși are mult mai mulți copii decât majoritatea familiilor, Veronica ar mai vrea încă 6 copii.

mama cu 3 copii, se joacă cu lego într-o cameră cu draperii și podea de lemn
Veronica Merritt are 11 copii și ar vrea să mai nască încă 6 copii | Shutterstock

Veronica Merritt, din Syracuse, New York, Statele Unite ale Americii, are o familie numeroasă, dar ar vrea să o mărească.

În ciuda faptului că propria familie a sfătuit-o să nu mai rămână însărcinată, Veronica încă se gândește că ar mai vrea 6 copii.

Ea a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat cu familia ei numeroasă, dar și modul prin care poate ține cont de lucrurile copiilor - folosind câte o culoare reprezentativă pentru fiecare.

Veronica Merritt are atât de mulți copii încât folosește culori pentru a-i distinge

În acest moment, Veronica are 11 copii. Ea a devenit mamă pentru prima dată la 14 ani, potrivit unui video publicat pe canalul de YouTube Truly.

Femeia a vorbit și despre modul în care a decis să folosească mai multe culori pentru a distinge între lucrurile copiilor ei.

Citește și: Un tânăr a povestit cum este viața cu 27 de mame și 150 de frați și surori. Ce a explicat Merlin Blackmore despre familia poligamă

”Folosesc culori diferite pentru copiii mei,” a declarat Veronica. ”Hainele lor, jucăriile lor, cearșafurile lor, prosoapele lor, periuțele de dinți. Am menționat farfurii și căni? Totul și orice. Orice pot să cumpăr în culoare lor, voi cumpăra. E aproape o obsesie.”

”Când am început să fac copii, evident am avut unul singur, pe Victoria,” a continuat Veronica. ”Pentru că era fată, i-am cumpărat multe lucruri roz. Când am avut un băiat, ei, bine, băieții poartă mult albastru. Și când l-am avut pe Adam, iubea broaștele și aligatorii, așa că el a fost verde. Iubea verdele. Atunci am realizat că îmi place foarte mult sistemul de culori. Asta se întâmpla în urmă cu 13 ani. Copiii iubesc sistemul de culori și mere spun că simt că li se potrivește perfect.”

”Probabil am petrecut 8 ani și jumătate din viața mea fiind gravidă,” a continuat Veronica, în vârstă de 34 de ani.

Ea are 11 copii în total - Victoria, Andrew, Adam, Mara, Dara, Dash, Marvelous, Martalya, Amelia, Delilah, Donovan.

Întrebată cum e viața într-o familie atât de mare, fiica ei Mara, în vârstă de 13 ani, a spus: ”E ca și cum ai fi la o petrecere, dar nu e muzică.”

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murphy

Sora Veronicăi, Diana, a sfătuit-o în repetate rânduri să nu mai rămână însărcinată. Deși își iubește nepoții, îi e teamă că o nouă sarcină îi va afecta sănătatea surorii sale.

”Mereu încearcă să îmi ofere sfaturi de care nu țin cont,” a declarat Veronica. ”Sincer, mi-a zis să nu mai fac copii în urmă cu mult timp și pur și simplu nu am putut. Îmi place să mi se mărească familia.”

Femeia a vorbit și despre reacțiile negative ale oamenilor atunci când aud că are 11 copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Primesc numeroase comentarii negative despre familia mea. Mă întreabă dacă au toți același tată, dacă am idee ce cauzează așa ceva, dacă avem un televizor.”

Deși are deja 11 copii și folosește un sistem de culori pentru a-i distinge, Veronica Merritt se gândește că ar mai vrea 6 copii.

Doi tineri au ridicat un gard în jurul casei și vecinii au fost uluiți când au văzut ce au „ascuns” aceștia în curte... Un bărbat a găsit în subsolul casei o ușă secretă, cu avertisment pe ea. Peste ce a dat când a deschis-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x