Căutare Live

Vine 14 februarie și vrei să-ți păstrezi banii în portofel? STUDIU: Majoritatea femeilor și-ar părăsi partenerul dacă nu ar primi un cadou în acea zi

Sfântul Valentin

FB

Majoritatea femeilor din SUA sunt de părere că lipsa unei atenții din partea partenerului lor de Sf. Valentin ar duce la ruperea relației, potrivit unui studiu publicat miercuri și citat de EFE.

Ceea ce caracterizează așa numita Zi a Îndrăgostiților sunt cadourile, motiv pentru care 53 % dintre femei nu ar accepta să fie private în ziua de 14 februarie de o atenție care să reflecte dragostea pe care le-o poartă partenerii lor, notează un sondaj realizat de portalul de relații personale WalletHub.

Totuși, 59,5 % sunt de părere că partenerul lor nu trebuie să cheltuiască prea mult și ar putea cumpăra cadoul de la un magazin de solduri.

Cel mai greu va fi pentru femeile singure, dintre care 24 % optează să-și cumpere singure cadoul, și pentru iubitoarele de animale: una din cinci a mărturisit că vor cumpăra un cadou pentru animalul lor de companie. Ziua de 14 februarie este o bună ocazie de a lua masa în oraș, a călători sau a face cadou bijuterii, bomboane și flori care presupun o mare investiție pentru cei care vor să sărbătorească cum se cuvine Sf. Valentin.

Totuși, 45,2 % dintre adulți nu își propun să îl sărbătorească pe Sf. Valentin. Pentru cei care vor să respecte tradiția, cheltuielile se ridică la aproximativ 87,25 de dolari, dacă iau masa în oraș, și la 286 de dolari, pentru o escapadă romantică la sfârșit de săptămână. În total, cheltuielile prevăzute pentru 38,3 % dintre cei care afirmă că vor respecta tradiția se ridică la 4,5 miliarde de dolari. Florile și bomboanele de ciocolată, alături de bijuterii, sunt alte simboluri pentru ziua de Sf. Valentin. WalletHub estimează că duminică, de Ziua Îndrăgostiților, se vor înregistra 14 milioane de cereri de mână.

De Sf. Valentin un rol la fel de important îl vor avea rețelele de socializare, având în vedere că 5 % din poveștile de dragoste încep 'online'.

Toate gospodinele trebuie să afle trucul ăsta! A aşezat pliculeţe de ceai în chiuvetă. Rezultatul?... Cu ce se curătă canapelele din piele? Soluțiile pe care orice gospodină le are în casă...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri