Antena Căutare

Yoga cu ajutorul caprelor, sportul care a cucerit America. Rumegătoarele sunt puse la loc de cinste: "Nu sunt forţate să facă nimic din ce nu vor"

O activitate străveche, yoga se reinventează continuu şi nu devine niciodată plictisitoare. Mai ales atunci când practicanţii se antrenează împreună cu nişte capre. Rumegătoarele nu predau, nici nu prea practică, dar ridică moralul cursanţilor.

O activitate străveche, yoga se reinventează continuu şi nu devine niciodată plictisitoare. Mai ales atunci când practicanţii se antrenează împreună cu nişte capre. Rumegătoarele nu predau, nici nu prea practică, dar ridică moralul cursanţilor.

Yoga acrobatică sau yoga pe placa de surf. Pasionaţii ştiu că în acest sport nu este loc de plictiseală. În ţara tuturor posibilităţilor, noutatea în domeniu este pe cât de amuzantă, pe atât de solicitantă. Cursanţii trebuie să-şi menţină echilibrul cu o capră în spate.

ȘTIREA ANULUI. Din categoria viața bate filmul... de comedie: Doi români din Italia au furat o maşină de Poliţie cu tot ... Satul Ampoiţa, situat la poalele Munţilor Apuseni, are o legendă captivantă. Trei stânci au răsărit din pământ, iar loca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x