Antena Căutare

Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL

Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL si, de asemenea, a renuntat la sefia organizatiei PDL Buzau. Motivul demisiei il reprezinta pierderea alegerilor in colegiul in care a candidat.

Preda a pierdut alegerile in Colegiul 7 Buzau, obtinand 18,74% din voturi, in timp ce contracandidatul sau de la USL, Marcel Ciolacu, are 65,19%, potrivit rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Judetean.

"Personal ma numar printre politicienii care considera ca, la finalul unei batalii electorale, nu ai voie sa te ascunzi dupa faptul ca romanii au votat mai mult sigle decat oameni, tot asa cum nu cred ca trebuie sa ne ascundem dupa faptul, la fel de adevarat, ca sistemul electoral actual este, de multe ori, o loterie cinica. Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare", a explicat Cezar Preda.

Citeste si Jurnalul!

Cum se atribuie mandatele de parlamentar in urma alegerilor din 9 decembrie... Alianta Romania Dreapta s-a desfiintat. Cristian Boureanu: "A fost o mare prostie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x