Antena Căutare

Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta

Crin Antonescu a marturisit miercuri seara in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" ca "diversiunea" premierului MRU privind telefonul catre Victor Ponta a nascut haz in randul USL-ului.

"Mi se pare ca un om ca domnia sa sa recurga la asemenea lucruri. [...] Subtire, subtire rau. Da, e o diversiune, un truc tipic politicianismului. In incercarea de a adanci sau in incercarea de a-l compromite pe Victor Ponta", a spus liderul PNL.

Crin Antonescu: Romania nu are in continuare prim-ministru

Co-presedintele USL il acuza totodata pe premierul Mihai Razvan Ungureanu ca foloseste elemente de propaganda in discursul sau politic.

"Noi am ras cu totii. Este atat de evident ca domnul Ungureanu a si dat telefonul ca sa aiba ce sa povesteasca la dumneavoastra in emisiune( nr. in emisiunea "Sinteza Zilei"). Domnul Ponta i s-a parut o buna tinta pentru a adanci aceasta criza( nr. - discursul lui Ponta din Parlament), este mult prea putin si prea tarziu. [...] Independent independent, dar pe propaganda merge", a mai spus Antonescu.

Replica lui Antonescu: Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc pe Basescu


Foto: Intact Images

Replica lui Antonescu: Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc pe Basescu... Crin Antonescu: Romania nu are in continuare prim-ministru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x