Antena Căutare

Crin Antonescu ii invita la discutii pe liderii partidelor parlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a transmis, astazi, o scrisoare deschisa lui Emil Boc, Marko Bela, Victor Ponta si Varujan Pambuccian, invitandu-i la dialog si propunand ca prima intalnire sa aiba loc, luni, 15 noiembrie

"Situatia actuala a Romaniei ne obliga pe noi, mandatarii increderii cetatenilor, sa manifestam responsabilitate si preocupare reala fata de rezolvarea crizei in care se zbat tara si societatea", sustine Crin Antonescu, in scrisoarea deschisa transmisa presei.

Crin Antonescu sustine ca "razboiul politic" pe care PNL nu l-a dorit si nu il doreste a fost generat de "obsesia pentru putere absoluta si pentru controlul total al resursei financiare publice", manifestate de actuala putere si agraveaza criza de incredere a romanilor in institutiile democratice ale statului.

"Razboiul politic impiedica identificarea si aplicarea, prin efort comun, a masurilor de natura sa genereze depasirea crizei economice grave in care se afla Romania. Atat eu, cat si colegii mei din PNL consideram ca, in fata realitatii crunte a Romaniei de astazi, fortele politice trebuie sa inceteze razboiul politic, chiar daca acesta le aduce castiguri: puterii, pentru ca se mentine la tabloul de control al banului public, opozitiei, pentru ca poate puncta electoral", adauga Antonescu.

Liderul PNL se declara convins ca "impasul Romaniei de astazi nu poate fi depasit decat prin dialog real intre putere si opozitie, dialog care sa genereze un plan comun pentru iesirea Romaniei din criza economica si institutionala".

"Pe aceste considerente, va invitam sa inauguram acest dialog luni, 15 noiembrie, la Palatul Parlamentului, la o ora pe care o vom stabili impreuna, pe calea discutiilor informale", le scrie in incheiere Antonescu lui Emil Boc, Marko Bela, Victor Ponta si Varujan Pambuccian.

Sursa: jurnalul.ro

Pambuccian: Aplaud initiativa lui Antonescu, a batut la o usa deschisa... Securea razboiului, ingropata? Antonescu ii invita la discutii pe liderii partidelor parlamentare...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x