Antena Căutare

Cum a fost filmat Vladimir Putin după ce s-a vorbit despre problemele lui de sănătate. Gestul care a trezit alte suspiciuni

Vladimir Putin a alimentat zvonurile despre starea precară de sănătate, după ce a fost văzut când își mușca buzele, mișca degetele într-un mod ciudat și părea nesigur. Imaginile vin după ce, la ultima lui întâlnire oficială, a strâns puternic marginea mesei și spătarul scaunului, de parcă încerca să rămână liniștit în timp ce era măcinat de dureri.

colaj de imagini cu vladimir putin la inviere si una in care se tine de masa Galerie
Vladimir Putin a alimentat zvonurile despre starea precară de sănătate, după ce a fost văzut când își mușca buzele, mișcad degetele într-un mod ciudat și părea nesigur. Imaginile vin după ce, la ultima lui întâlnire oficială, a strâns puternic marginea mesei și spătarul scaunului, de parcă încerca să rămână liniștit în timp ce era măcinat de dureri. | Profimediaimages.ro

În ultima vreme au apărut zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin, președintele Rusiei, are cancer în stadiu terminal, dar și Parkinson.

Cum a fost filmat Vladimir Putin la ultima apariție publică

Starea lui de sănătate a ajuns, din nou, în prim plan, după ce Vladimir Putin a avut câteva gesturi bizare la ultima întâlnire televizată. Liderul de la Kremlin părea vizibil afectat de ceva, în timp ce se agăța cu putere de masă și bătea cu piciorul în podea.

Și în noaptea de Înviere a părut iritat, în timp ce se afla la Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova alături de primarul orașului, Serghei Sobyanin.

Scurte înregistrări TV au arătat câteva semne evidente ale tremuratului adesea asociat cu boala Parkinson. Ba mai mult, Putin părea să se miște inconfortabil, scoțând limba și mușcându-și buzele.

El a privit, de asemenea, în sus, în tavan și în jos, la podea, în timpul liturghiei conduse de patriarhul Kirill. La un moment dat, președintele a fost văzut când făcea semnul crucii, însă nu oricum. Liderul de la Kremlin își controla cu greu mișcarea.

El nu a ținut niciun discurs și s-a rezumat doar la „Cu adevărat a Înviat”, relatează Reuters.

Vladimir Putin, îndurerat și distras

Apariția publică a avut loc la câteva zile după ce imaginile Putin care dădea ordine privind asediul orașului Mariupol au fost difuzate la televiziunea rusă.

Observatorii au spus că acesta părea „slab și abia reușea să se țină drept” în scaunul său.

A fost una dintre cele mai șocante apariții ale sale de până acum, lipsită de bravada lui obișnuită de om puternic.

Președintele Rusiei părea dezordonat, îndurerat și distras când i-a spus lui Shoigu să blocheze combinatul siderurgic Azovstal, unde sunt adăpostiți peste 1.000 de apărători și civili ucraineni, „pentru ca o muscă să nu poată intra”.

În videoclip, Putin are fața umflată și piciorul lui pare să bată în mod constant, în timp ce mâna lui prinde marginea mesei. Acesta strânge ferm lemnul pe toată durata întâlnirii de 12 minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Ce au transmis liderii europeni, după victoria lui Emmanuel Macron la prezidențialele din Franța. Ce i-a spus Klaus Ioha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x