Căutare Live

Klaus Iohannis, mustrat de IPS Teodosie! „Este ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmaţii“

Președintele Klaus Iohannis a fost mustrat de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care i-a criticat mesajul privind acordul dintre MAI și BOR.

Klaus Iohannis, mustrat de IPS Teodosie! „Este ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmaţii“

IPS Teodosie susține că avertismentul președintelui „stați acasă, altfel, după sărbători vom avea înmormântări” este „un soi de blestem”.

„Nu cred că se va petrece şi acea exprimare că dacă nu ascultaţi, veţi face înmormântare este ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmaţii", a spus IPS Teodosie, la România TV.

Un român de 34 de ani, tată a opt copii, a fost ucis de coronavirus, la Londra! Era singurul sprijin al familiei sale! „Erau gata să-l externeze! Au crezut că a învins COVID-19” – FOTO

IPS Teodosie a mai spus că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis „a creat panică între credincioşi după o bucurie atât de mare că se aduce sfânta lumină”.

„Toţi au crezut că un protocol între Patriarhie şi MAI are o valoare de lege. Creştinii se simt neglijaţi şi părăsiţi. A mai fost o pandemie în secolul XIX, iar la o săptămână de la Înviere nu a mai fost niciun mort. Creştinii aşa văd, ca pe un atac. A încetat ciuma când s-au scos moaştele Sfântului Dimitrie. Jandarmii ne-au cerut: Veniţi şi ne aduceţi lumină şi Paşte“, a spus arhiepiscopul Tomisului.

Un vaccin împotriva coronavirusului, testat pe oameni, de săptămâna viitoare! Când ar putea fi disponibil

Președintele Klaus Iohannis a cerut miercuri Guvernului să revină asupra acordului încheiat între Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română.

Ce se întâmplă dacă ai COVID-19 și consumi alcool! Avertisment de maximă importanță de la OMS! „Este periculos!”

Acordul încheiat de Ministerul de Interne cu Biserica Ortodoxă a fost modificat miercuri, astfel că oamenii nu vor putea lua parte la slujbe nici în incinta, nici în afara bisericilor.

Pâinea sfințită va fi împărțită de voluntari ai bisericii, ci nu de polițiști, așa cum era inițial, în timp ce Lumina va fi distribuită în noaptea de Înviere tot de clerici și voluntari „în pragul casei sau la fereastră, fără ca oamenii să iasă în stradă".

Parlamentarii, chemaţi să voteze online pentru prelungirea stării de urgenţă/ Comisiile de specialitate din Parlament pr... USR: PSD pune viaţa băcăuanilor în pericol, aducându-i pe post de figuranţi la întâlniri electorale / Preşedintele Consi...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri