Antena Căutare

Roberta Anastase: Numai colegii mei de partid pot sa-mi ceara demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, ignora cererile vehemente ale Opozitie care solicita de luni de zile demisia sa de la conducerea forului legislativ.

Pedelista a declarat ca numai colegii ei din PDL pot sa-i ceara demisia din aceasta functie, pentru ca prin sustinerea lor a venit la conducerea Parlamentului, si nu liderii Opozitiei, potrivit pesurse.ro.

Pe de alta parte, Anastase s-a aratat dispusa sa comunice cu Opozitia pe teme de interes pentru Romania.

"Facem constant apel la Opozitie sa avem un dialog pe teme reale, care tin de interesul romanilor, iar pe agenda Parlamentului sunt lucruri extraordinar de importante, tratatul fiscal, toate legile care sunt in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe care il avem stabilit cu UE, legislatia electorala, sunt subiecte care ii intereseaza pe romani", a spus Anastase.

USL a spus, inca de la declansarea protestului parlamentar, faptul ca demisia sefei Camerei Deputatilor este o conditie fundamentala pentru revenirea la vot. Totusi, Anastase considera ca exista semnale ca membri ai Opozitiei doresc sa revina la lucrarile Parlamentului chiar si in aceste conditii.

Foto: Intact Images

Legea privind prevenirea si combaterea violentei in familie, promulgata de presedintele Basescu... FOTO! Elena Udrea, la intalnirea cu romanii din Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x