Antena Căutare

Postul Adormirii Maicii Domnului 2023. Rugăciunea care te ferește de rele și îți îndeplinește dorințele

Postul Adormirii Maicii Domnului începe pe data de 1 august 2023 și ține până pe 15 august 2023. În această perioadă, credincioșii pot spune mai multe rugăciuni pentru iertarea păcatelor și îndeplinirea dorințelor.

colaj de imagini cu maica domnului si doua maini care se roaga Galerie
Postul Adormirii Maicii Domnului începe pe data de 1 august 2023 și ține până pe 15 august 2023. În această perioadă, credincioșii pot spune mai multe rugăciuni pentru iertarea păcatelor și îndeplinirea dorințelor.

Postul Adormirii Maicii Domnului începe pe 1 august și are o durată de două săptămâni. În această perioadă, credincioșii postesc și se roagă pentru iertarea păcatelor, dar și îndeplinirea dorințelor.

Citește și: Postul Sfintei Marii 2023: Ce trebuie făcut în fiecare zi de marți și joi

Postul Adormirii Maicii Domnului 2023. Rugăciunea care te ferește de rele și îți îndeplinește dorințele

Una dintre cele mai puternici rugăciuni din Postul Adormirii Maicii Domnului se rostește în prima zi a acestuia, pe 1 august, dar nu își pierde din putere nici dacă e spusă în alte zile. Ruga este închinată Sfintei Marii și se spune că îndeplinește orice dorință.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale. Amin!”

Citește și: Rugăciunea mamei pentru copilul bolnav. Grăbește vindecarea, aduce sănătate, binecuvântare și ajutor divin

Rugăciunea care se citește în fiecare post

O altă rugăciune care se spune în fiecare post este cea din rândurile de mai jos:

”Dumnezeul nostru, nădejdea tutu­­ror marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta cea Veche și Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârgu­ință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păca­telor noas­tre, spre omorârea patimilor și biru­­ință asupra păcatului;

ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngro­pân­du-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună­plă­cere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre. Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hris­toase, Dum­­­ne­­zeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bu­nului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Citește și: Rugăciunea puternică ce îi scapă pe credincioși de farmece și blesteme. Când și cum trebuie rostită

Postul Sfintei Marii 2023: Ce trebuie făcut în fiecare zi de marți și joi... Tradiții și superstiții de Schimbarea la Față 2023. De ce este considerat mare păcat dacă te speli pe cap în această zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x