Antena Căutare

Ea este Alexandra, polițista de 21 de ani care a luat poziția de drepți în fața unui medic abia ieșit din gardă: "Așa am fost educată"

Povestea care a impresionat România. Cine este polițista care a salutat cu mâna la chipiu un medic abia ieșit din gardă? Se numește Alexandra, are doar 21 de ani și a absolvit Școala de Poliție în 2019. Și-a dorit de mică să ajungă polițistă, iar pentru ea respectul este la loc de cinste.

Alexandra a oprit în trafic o mașină, pentru controlul efectuat zilele acestea, pentru a verifica dacă sunt respectate regulile impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus. La volan se afla un medic ce tocmai ieșise din gardă. A făcut un pas în spate și a dus mâna la chipiu, salutând cu respect.

Citește și: Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur regret”

Tânăra a fost contactată de Antena 3 și a intrat în legătură directă la "Sinteza Zilei". Polițista care urmează să împlinească luna aceasta 21 de ani, a povestit, în exclusivitate, că de mică a vrut să intre la Școala de Poliție.

Citește și: Pe 15 mai vom putea ieși din casă! Anunțul făcut de Alexandru Rafila

Mai mult, tânăra a mărturisit că gestul a fost făcut din respect și le mulțumește părinților pentru educația pe care a primit-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vârful epidemiei de coronavirus în România ar urma să aibă loc între 20 aprilie și 1 mai... Calendar ortodox 3 aprilie. Ce sfânt este sărbătorit astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x