Antena Căutare

Cazuri de Covid-19 "rezolvate" în România. Alte două persoane depistate pozitiv cu coronavirus s-au vindecat

Un al doilea test cu rezultat negativ a fost înregistrat pentru femeia de 38 de ani diagnosticată cu coronavirus şi internată la Timişoara. Pacienta s-a vindecat, însă rămâne pentru moment internată în spital. Aceeaşi situaţie este şi în cazul bărbatului de 47 de ani, după ce în 12-a zi rezultatul era pozitiv.

Cazuri de Covid-19 "rezolvate" în România. Alte două persoane depistate pozitiv cu coronavirus s-au vindecat Galerie
Coronavirus în România | Profimedia

În cazul adolescentului de 16 ani internat miercuri, tot la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara, a fost consemnat al doilea test Covid-19 cu rezultat pozitiv, în timp ce rezultatul pentru colegul său de bancă a fost negativ.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre testul pentru depistarea coronavirusului. După cât timp vin rezultatele și ce șanse de eroare există?

Doi pacienți infectați cu Covid-19, rezultate negative

Conform Grupului de comunicare strategică, pentru femeia de 38 de ani, şi pentru bărbatul de 47 de ani internaţi la Timişoara, au fost înregistrate două teste succesive cu rezultat negativ. În cazul bărbatului, în a 12-a zi, rezultatul testului fusese pozitiv.

Tânăr de 16 ani din Timișoara, primul minor testat pozitiv cu coronavirus

Pentru tânărul de 16 ani internat miercuri, rezultatul este pozitiv, ca şi cel al testului precedent. Colegul de bancă al tânărului, care s-a prezentat la Unitatea Primire Urgenţe, a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ. Şase cazuri de coronavirus au fost înregistrate până acum în România, cele mai multe, trei, fiind la Timişoara. Un prim caz a fost în judeţul Gorj, fiind vindecat. Alte două cazuri sunt cel al unui bărbat din Maramureş, internat la Cluj, şi al unuia din Suceava, aflat acum la Iaşi.

Sursa : news.ro

Autoritățile de la București, greșeală uriașă! Suspect de coronavirus, ținut ore în șir în sala de judecată, deși avea c... Un tânăr din Arad a fost condamnat la închisoare după ce a infectat o fată cu HIV. Trebuie sa plătească zeci de mii de e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x