Antena Căutare

Bărbat infectat cu coronavirus, apel de pe patul de spital, după ce a văzut doi oameni murind: ”Luați totul în serios. Stați acasă. De voi depind viețile altora!”

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a reușit să se vindece de coronavirus, a dezvăluit că a fost șocat să vadă cum doi oameni s-au stins sub ochii lui, în timp ce era internat în spital. 

Bărbat infectat cu coronavirus, apel de pe patul de spital, după ce a văzut doi oameni murind: ”Luați totul în serios. Stați acasă. De voi depind viețile altora!” Galerie
Bărbat infectat cu coronavirus, apel de pe patul de spital, după ce a văzut doi oameni murind: ”Luați totul în serios. Stați acasă. De voi depind viețile altora!”

Jozef Wallis are 40 de ani și doi copii și, în ciuda stilului de viață activ, a reușit să se infecteze cu coronavirus. Din fericire, însă, bărbatul din Marea Britanie a învins boala, însă în sufletul lui rămân urme adânci, întrucât a văzut cum doi oameni s-au stins sub ochii lui, fără să-i poată ajuta în vreun fel.

„Fetița mea se luptă cu COVID-19, la doar două luni de viață! Nu mai putea respira! Eu și tatăl ei nu putem fi lângă ea! Rugați-vă pentru noi!”. O mamă, mesaj sfâșietor!

Bărbatula povestit că s-a confruntat cu o tuse persistentă și cu febră, motiv pentru care a decis să rămână acasă. Ulterior, el a fost internat în spital, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Ba mai mult, în timp ce era tratat pentru coronavirus, el a văzut cum doi pacienți s-au stins sub ochii lui.

Bărbat infectat cu coronavirus, apel de pe patul de spital, după ce a văzut doi oameni murind: ”Luați totul în serios. Stați acasă. De voi depind viețile altora!”

”Un bătrân care respira asistat a stat lângă mine, însă după câteva zile nu l-am mai văzut. Asistenta medicală mi-a spus că a murit. Un alt bărbat a fost adus la Terapie Intensivă, dar n-a putut fi salvat. Toți ar trebui să luam în serios acest virus. Nu poți să mergi la petreceri ori să te întâlnești cu prieteni. Alți oameni pot să moară. Sunt în joc viețile lor.”, a declarat el.

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman

Marea Britanie, cifre oficiale în ceea ce privește pandemia de coronavirus

Bilanţul pandemiei noului coronavirus în Regatul Unit a crescut la 463 de morţi - cu 41 mai mulţi într-o zi - a anunţat Guvernul lui Boris Johnson, relatează Reuters, conform news.ro.

Numărul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut de la 8.077 - cât era marţi la 9.529 miercuri, a precizat într-un comunicat Executivul.

Parlamentul de la Westminster, care urma să intre în vacanţă de Paşte la 31 martie, şi-a suspendat lucrările miercuri - pe o perioadă de patru săptămâni -, în cadrul măsurilor luate de Guvernul Johnson în vederea opririi răspândirii noului coronavirus.

Amenzi în valoare de peste șapte milioane de lei, aplicate persoanelor care nu au respectat restricţiile de circulaţie i... Un jandarm din Bucureşti, infectat cu coronavirus/ El a fost infectat de o rudă/ Unitatea din care face parte a fost dez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x