Distanțarea meselor este principala măsură pentru protecția clienților. Rămâne, însă, o întrebare pe buzele tuturor: vor mări patronii prețurile după pierderile imense suferite începând cu implementarea stării de urgență?
Se va deschide 50% din spațiul interior al localurilor
Unii patroni de restaurante au spus că vor majora ușor prețurile cu 3% sau 5%, astfel încât să câștige mai mult în perioada următoare deoarece pierderile majore le pot închide afacerile. Alții însă nu vor majora tarifele, însî vor să le ceară clienților să stea un timp limitat la mese, o oră, o oră și jumătate astfel încât să poate avea un flux mai mare de oameni într-un timp relativ scurt pentru a compensa pierderile avute.
De la 1 iunie se deschid terasele și cafenelele! Care vor fi prețurile pentru clienți
La unele localuri s-au scos deja jumătate din mesele care erau puse la dispoziție clienților. Restaurantele au fost dotate cu termoscannere și recipiente cu dezinfectant la intrare. Multe afaceri au fost nevoite să renunțe la o parte din angajați deoarece ar fi ajuns în pragul falimentului.
În acest moment se fac angajări la mai multe restaurante atât din Capitală, cât și din țară.
Bucureștenii nu respectă nicio regulă la metrou. Imagini uimitoare surprinze astăzi, pe cea mai circulată magistrală... Nu vă mai faceți griji pentru copii! Ce se întămplă cu virusul în corpul lor. Epidemiologii de top vin cu lămuriri...