Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Ce consecințe vor suporta polițiștii care au pus la pământ un bătrân, în fața unui magazin din Ferentari. Decizia IGPR

Poliţiştii care au intervenit la scandalul ce a avut loc în fața unui magazin din Ferentari, sectorul 5 al Capitalei, în cadrul căruia un bătrțn a fost pus la pământ de polițiști, sunt anchetaţi disciplinar.

Ce consecințe vor suporta polițiștii care au pus la pământ un bătrân, în fața unui magazin din Ferentari. Decizia IGPR

Captură video

Direcţia Control Intern din cadrul IGPR a pornit o anchetă cu privire la modul în care a fost gestionată intervenţia din Bucureşti.

Practic, se fac verificări dacă a fost respectată procedura, după ce șase agenţi de poliţie au intervenit pentru a aplana conflictul dintre cele trei persoane care au refuzat să le fie luată temperatura şi paznicii supermarketului, potrivit digi24.ro.

Un bătrân, pus la pământ de polițiști, în fața unui magazin din București! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

În urma incidentului, cele trei persoane au fost amendate pentru că au refuzat să se legitimeze, dar şi pentru că au împiedicat intervenţia poliţiştilor.

Bătrânul și alte două persoane ar fi făcut scandal la intrarea într-un magazin Kaufland, din Ferentari, Sectorul 5 al Capitalei, şi au refuzat termoscanarea, motiv pentru care au fost amendate.

Recomandari