Antena Căutare

Sfârșit violent pentru un tânăr de 17 ani care a fost lovit de tramvai în Capitală: ”Cred că avea căști în urechi. Am auzit noi claxonul, iar el nu”

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Capitală, și-a găsit sfârșitul într-un mod violent, sâmbătă seară, după ce a fost lovit de un tramvai, în timp ce încerca să traverseze strada neregulamentar. 

Martorii spun că, atunci când l-a observat, vatmanul l-a claxonat, însă tânărul ar fi avut căștile în urechi și nu a auzit tramvaiul care se apropia de el.

Cred că a avut căștile în urechi de n-a auzit. Am auzit noi din partea aia claxonul la tramvai și el aici n-a auzit. (...) Am înțeles că avea căștile în urechi, a vrut să traverseze. Când s-a întors l-a lovit în şold și a dat cu capul în bara de la tramvai”, spun martorii la tragedie, potrivit Antena 3.

La locul accidentului au ajuns imediat și salvatorii, însă victima nu a mai putut fi salvată.

Polițiștii ajunși la fața locului au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Trupul fără viață al adolescentului a fost transportat la IML pentru necropsie.

Mai multe sportive au fost nevoite să se antreneze pe culoarul trenului din cauza unei întârzieri de ȘAPTE ore! „Aș fi ... Viorel Lupșa, bărbatul care a sechestrat și abuzat doi băieți, a fost arestat. Una dintre victime, găsită legată fedeleș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x