Căutare Live

La 42 de ani de la marele cutremur, sute de clădiri din Capitală riscă să se prăbuşească la primul seism puternic

La 42 de ani de la cutremurul din 1977, sute de clădiri din Capitală riscă să se prăbuşească la primul seism puternic. Legislaţia precară şi lipsa de implicare sunt motivele pentru care vreme de 28 de ani responsabilii nu au reuşit să consolideze nici măcar un imobil pe an, spun acum autorităţile.

La 42 de ani de la cutremurul din 1977, sute de clădiri din Capitală riscă să se prăbuşească la primul seism puternic.

Legislaţia precară şi lipsa de implicare sunt motivele pentru care vreme de 28 de ani responsabilii nu au reuşit să consolideze nici măcar un imobil pe an, spun acum autorităţile.

Ritmul este de melc comparativ cu nevoile oraşului şi cu urgenţa despre care vorbim, a concluzionat primarul general, Gabriela Firea.

Până anul viitor, Primaria Capitalei își propune sa consolideze toate cele 349 de cladiri care în momentul de față sunt încadrate la categoria de risc seismic.

Credicioşii din România au intrat în "săptămâna albă". Ce nu este bine să faci în această perioadă... Incident teribil! Un călător a căzut dintr-un autobuz, după ce ușile s-au deschis într-o curbă! Victima a suferit mai mu...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri