Căutare Live

”Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc!” Rudele fetelor au desființat altarul de la poarta lui Dincă: ”N-avem de ce să le plângem aici!”

Au trecut mai bine de șase luni de zile de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost ucise cu sânge rece de Gheorghe Dincă, iar acum zeci de persoane care au luat parte la un protest la Caracal au năvălit la poarta monstrului și au strâns miile de lumânări și candele aduse aici. 

”Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc!” Rudele fetelor au desființat altarul de la poarta lui Dincă: ”N-avem de ce să le plângem aici!”

Protestatarii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă de pe strada Craiovei, nr.169, unde au strâns toate coroanele de flori și lumânările aduse de oameni, întrucât ei consideră că nu există niciun motiv pentru a fi improvizat, acolo, un loc în care familiile să-şi plângă fetele. Alexandra şi Luiza trăiesc, spun oamenii, aşa că toate acele lucruri acolo nu-şi au rostul.

Caracal: Lovitură pentru familia Măceșanu! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și complicele său

În dimineaţa zilei de 26 iulie 2019, în curtea lui Gheorghe Dincă au descins anchetatorii, care au spus că au găsit rămăşiţele arse ale Alexandrei, ulterior Gheorghe Dincă mărturisind că la fel ar fi procedat şi în cazul Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019. Familiile celor două fete susţin însă că fetele sunt captivele unei reţele de trafic şi că nu au de ce să le plângă al poarta lui Dincă, potrivit Adevărul.ro.

Fetele trăiesc?! Poza Luizei Melencu, găsită în bagajele unui român din Italia! Dezvăluire bombă despre legăturile cu Gheorghe Dincă

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Epidemia de coronavirus, efecte neașteptate. Carburanții s-au ieftinit. Județele în care se înregistrează cele mai mici...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri