Antena Căutare

”Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc!” Rudele fetelor au desființat altarul de la poarta lui Dincă: ”N-avem de ce să le plângem aici!”

Au trecut mai bine de șase luni de zile de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost ucise cu sânge rece de Gheorghe Dincă, iar acum zeci de persoane care au luat parte la un protest la Caracal au năvălit la poarta monstrului și au strâns miile de lumânări și candele aduse aici. 

”Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc!” Rudele fetelor au desființat altarul de la poarta lui Dincă: ”N-avem de ce să le plângem aici!”

Protestatarii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă de pe strada Craiovei, nr.169, unde au strâns toate coroanele de flori și lumânările aduse de oameni, întrucât ei consideră că nu există niciun motiv pentru a fi improvizat, acolo, un loc în care familiile să-şi plângă fetele. Alexandra şi Luiza trăiesc, spun oamenii, aşa că toate acele lucruri acolo nu-şi au rostul.

Caracal: Lovitură pentru familia Măceșanu! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și complicele său

În dimineaţa zilei de 26 iulie 2019, în curtea lui Gheorghe Dincă au descins anchetatorii, care au spus că au găsit rămăşiţele arse ale Alexandrei, ulterior Gheorghe Dincă mărturisind că la fel ar fi procedat şi în cazul Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019. Familiile celor două fete susţin însă că fetele sunt captivele unei reţele de trafic şi că nu au de ce să le plângă al poarta lui Dincă, potrivit Adevărul.ro.

Fetele trăiesc?! Poza Luizei Melencu, găsită în bagajele unui român din Italia! Dezvăluire bombă despre legăturile cu Gheorghe Dincă

Fiul bărbatului mort la Urgențe, la Constanța, a rupt tăcerea: ”Medicii l-au diagnosticat greșit!” ... Epidemia de coronavirus, efecte neașteptate. Carburanții s-au ieftinit. Județele în care se înregistrează cele mai mici...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x